Információk: Puskás Akadémia FC – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2020. február 19. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Felcsút, Pancho Aréna

Cím: 8086 Felcsút, Fő utca 176.

Jegyértékesítés:

A vendéglátók klub normál jegyrendszer aktiválást kért, így nem kérnek klubkártyát, sem személyes adatokat az online módon vagy személyesen történő jegyvásárlás esetén. A személyes jegyvásárlások esetén, aki kedvezményes jegyet vásárolna, ahhoz be kell mutatnia, az arra feljogosító igazolványt, mint például diákigazolvány. A vendégszektorba ugyanazok a kedvezmények érvényesíthetők, mint bármelyik hazai szektorba.

Jegyárak:

https://www.pfla.hu/?q=static/jegyinfo

Online jegyvásárlás:

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003392/Puskas-Akademia-FC—Bekescsaba-1912-Elore

Vendégszektor:

A vendégszektor a 3I és a 3H, az 5-6-os jegypénztár ablaknál várják a békéscsabai szurkolókat, melyek a 3-as számú bejáraton keresztül közelíthetők meg. Kapu- és pénztárnyitás: 16:00 órakor.

VIP- és tiszteletjegyek:

Parkoláshoz behajtás a VIP 3. parkolóba: Fő utcáról lekanyarodni az ABC-vel szemközti nagy parkolóba (ki van táblázva). A VIP jegyeket, all passokat a VIP főbejáratnál lévő hoszteszasztalnál névlista alapján lehet majd felvenni. Tiszteletjegyek a 7-8-as pénztárban névlista alapján lesznek elhelyezve.

Parkolás:

Vendégek számára: a murvás úton lehetséges, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról a gépjárművekkel.

Stadion:

Térkép:

Kapcsolódó hivatkozás:

https://www.pfla.hu/?q=news/10170

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás