Pénzügyőr SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 347 másodperc.

penzugyor_se_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 16. forduló

Pénzügyőr SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-2 (0-2)

Időpont: 2016. november 20. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Pénzügyőr SE Sporttelep

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 124-126.

Játékvezető: Juhász Bálint

Asszisztensek: Németh Imre, Hima Andrea

Pénzügyőr: Hajdu Gergely, Szigeti Attila, Biró József, Szabó Balázs, Varga-Sebestyén Benjámin, Karvalics Bence, Mészáros László, Rabatin Szabolcs, Sztrunga Zsolt, Laurinyecz Ákos, Feil Máté. Cserék: Rabatin Péter, Hetesi Patrik, Nagy Bendegúz, Tajti Bence, Turi Ákos, Pápai Ádám, Horváth Krisztián.
Vezetőedző: Vatai Attila

Békéscsaba: Máthé Gábor, Vozár Dávid, Kmetykó Kevin, Babinyecz Balázs, Láza Dévald Márk, Mácsai László, Balog Zsolt, Kálmán Szilárd, Kun László Dávid, Oláh László Dávid, Tóth Dániel. Cserék: Konyecsni Zoltán, Bozsó Milán, Takács János Dávid, Baráth Bence.
Vezetedző: Szenti Zoltán

Gólszerzők: Tóth Dániel (20. perc), Kun László Dávid (37. perc), Szabó Balázs (67. perc).

Sárgalapok: Varga-Sebestyén Benjámin (56. perc), Mészáros László (62. perc), Feil Máté (74. perc), Vozár Dávid (84. perc), Kálmán Szilárd (87. perc), Máthé Gábor (92. perc).

line_purple

Hatmeccses nyeretlenségi sorozat végére tett pontot a Békéscsaba 1912 Előre második számú együttese, amely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában Pasaréten győzte le a Pénzügyőrt. A lila-fehérek remek első félidei játékkal borították a papírformát, megnyitva ezzel az őszi hajrát.

A mély talajú pályán a csabai együttes ragadta magához a kezdeményezést. Az első félidő túlnyomó részében a vendégek akarata érvényesült, akik a mezőnyfölényüket kétgólos előnyre tudták váltani. A 20. percben egy jobb oldali támadás végén a visszajátszott labdát Tóth Dániel 14 méterről rúgta laposan a hosszú sarokba: 0–1. Bő negyedóra elteltével Oláh László remek cselsorozat után gurított középre Kunhoz, aki 6 méterről nem hibázott: 0–2.

A második félidő elején döntésre vihették volna a csabaiak, de Láza 5 méterről nagy ziccerben mellé fejelt. Nem maradt el a büntetés: a 67. percben egy szélről belőtt szabadrúgást a védők gyűrűjéből Szabó Balázs csúsztatta a hosszú sarokba, 1–2. A folytatásban átvette az irányítást a Pénzügyőr, mezőnyfölénybe került, de a vendégcsapat védelme jól állt a lábán, így bravúros három pontot szerzett a Békéscsaba, amely küzdeni tudásból is példásra vizsgázott.

Szenti Zoltán: – Remek iramú és színvonalú mérkőzésen, megérdemelten szereztünk három egy jó csapat ellen.

line_purple

Ezen a hétvégén a dobogóra törő, jelenleg a bajnoki táblázat hetedik helyén álló Pénzügyőr otthonába látogat második csapatunk és Szenti Zoltán ezúttal sincs könnyű helyzetben, hiszen a rendelkezésére álló játékosállomány igen foghíjas. Visszajátszó több okból sem áll a rendelkezésére.

Szenti Zoltán: – Sajnos visszajátszókat nem kaptam, így a szokásosnak nevezhető kerettel kell helytállnunk a hétvégén. Beszterczei Attila az első csapatot erősíti, Tóth Dániel és Kálmán Szilárd viszont a rendelkezésemre áll. A SZEOL elleni felkészülési mérkőzésen kitűnően teljesítő Oláh László Dávid valószínűleg szintén a másodosztályban kaphat lehetőséget, így egyetlen célunk a tisztes helytállás lehet Budapesten. Az biztos, hogy a helyzetünk nem egyszerű, de sportemberként nem tudok feltartott kézzel a mérkőzés elé nézni. Bízom a srácokban, hogy apait-anyait a pályára tesznek és akkor emelt fővel jöhetünk le a pályáról.

line_purple

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/657657714415767/