Nyerj tiszteletjegyeket!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 246 másodperc.

Küldj egy klassz fotót és nyerj családi belépőjegy csomagot a 2017. május 3-án (szerda) 18:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – ZTE FC Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017. 33. forduló labdarúgó mérkőzésre, valamint egy csapatunk tagjai által aláírt posztert!

Ehhez nem kell mást tenned, mint egy általad készített, bármilyen szempontból különleges vagy hangulatos, csapatunkkal, mérkőzésekkel, esetleg a Kórház utcai Stadionnal kapcsolatos, lehetőleg "lila-fehér" fotót elküldened számunkra. Ne felejts el címet vagy megjegyzést is írni hozzá!

A beküldött fotókat hivatalos Facebook oldalunkon közzétesszük egy erre a célra létrehozott galériában és szavazásra bocsátjuk. Ettől kezdve pedig rajtad és a látogatókon is múlik, hogy melyik fotó kapja a legtöbb lájkot. Természetesen a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa nyer!

Beküldési határidő: 2017. április 26. (szerda) 24:00 óra. A határidő után beérkezett pályázatokat nem tudjuk közétenni.

A szavazás 2017. április 27-én (csütörtökön) startol és egészen 2017. május 1-jén 12:00 óráig, a "SZAVAZÁS LEZÁRVA!" bejegyzés megjelenésig lehetséges!

Szabályok

A résztvevők hozzájárulnak, hogy a játékban való induláshoz szükséges személyes adatokat a Békéscsaba 1912 Előre kezelje, valamint a beküldött pályaműveket saját céljaira használhassa fel és a jelentkezéssel egyidőben elfogadják a játék feltételeit, valamint szabályait. Egy valós személy, csak egy fotóval pályázhat. Ezúttal kizárólag amatőr jelentkezők beküldéseit várjuk, profi fotósok, ügynökségek, stúdiók ne pályázzanak! A felvételeken semmiféle hirdetés, reklám vagy arra utaló grafika, illetve felirat NEM szerepelhet. A valótlan és/vagy nem létező adatokkal együtt beküldött fotókat érvénytelennek tekintjük. A résztvevők kijelentik, hogy a beküldött képek nem állnak szerzői jogi oltalom alatt. Fenntarjuk a jogot, hogy a publikálásra bármilyen szempontból (minőség, tartalom, stb.) alkalmatlan képeket indoklás nélkül visszautasítsuk. A feltöltött fotókat változtatás, retusálás és/vagy vágás nélkül tesszük közzé. A fotók beküldése kizárólag weboldalunkon (http://1912elore.hu/site/kapcsolat/uzenet/) keresztül, a megfelelő adatok (név, e-mail cím, telefonszám) megadása után lehetséges. Más módon (e-mail, facebook, stb.) beküldött pályázatokat nem tudunk befogadni. A nyereménycsomag maximálisan 4 darab tiszteletjegyet, valamint egy darab posztert tartalmaz, melyek kizárólag személyesen vehetők át Békéscsabán az Előre Székházban, legkésőbb 2017. május 2-án (kedd) 16:00 óráig. A nyertest természetesen értesítjük, valamint a közösségi oldalunkon is közzétesszük. Jogorvoslatnak nincs helye.

Jó játékot kívánunk!

Játszom!