Nyerj egy kupagyőztes mezt!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 85 másodperc.

Regisztrálj, gyere ki a Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus FC bajnoki mérkőzésre, szurkolj a csapatnak és megnyerheted a Hetes Kft. felajánlását, az ISV felirattal ellátott és az 1988-as csapat tagjai által aláírt, kupagyőztes mezt (reprodukció)!

A nyeremény megszerzéséhez nem kell mást tenned, csak kitölteni a regisztrációs lapot és máris részt vehetsz a sorsoláson, amelyet a Nyíregyháza elleni mérkőzés utáni ünnepségen bonyolítunk le. Az űrlap beküldésének határideje: 2018. május 19. (szombat) 12:00 óra. Összesen három darab mez kerül kisorsolásra, melyeket a szerencsés nyertesek érvényes bérlet vagy belépőjegy felmutatásával vehetnek át.

A részvétellel automatikusan elfogadod a játékszabályzatot és a Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. adatkezelési elveit. A változtatás jogát fenntartjuk, jogorvoslati lehetőségnek nincs helye.

Figyelem! A 2018. május 20-án (vasárnap) 17:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus mérkőzéssel kapcsolatban igen jelentős az érdeklődés, telt ház várható – így mindenképpen azt javasoljuk, hogy időben, előre váltsa meg mindenki a belépőjegyét, hogy elkerülhesse a sorban állást! Bérletes szurkolóinknak és vendégeinknek természetesen nincs teendőjük.

Online belépőjegy vásárlás itt:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002247/Bekescsaba-1912-Elore—Nyiregyhaza-Spartacus-FC

A regisztrációs lehetőség lezárult! Minden jelentkezőnek sok szerencsét kívánunk!