Meton-FC Dabas SE – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 349 másodperc.

Meton-FC Dabas SEBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024.
24. forduló

Meton-FC Dabas SE – Békéscsaba 1912 Előre

0-3 (0-0)

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!


Időpont: 2024. április 14. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Wellis Sportpark

Cím: 2371 Dabas, Tabáni u. 1.

Játékvezető: Újhelyi Tamás

Asszisztensek: Balla Levente, Gergely Márton

Dabas: Berta Csaba, Jancsó Csaba Béla, Forrai Zoltán, Kócsa Tamás Gergely, Kotroczó Péter, Józsa Marcell Ádám, Csóri Balázs, Földeák Levente, Molnár Zoltán, Molnár Bence, Domokos Bálint. Cserék: Balogh József Dániel, Karcag Noel Zsombor, Forgács András, Kovács Kristóf, Knolmár Milán, Zsuppán, Donát, Mayer Máté, Bokros Bonifác, Ispán Csanád Attila, Benkő Márton, Domokos Bence.
Vezetőedző: Tóth László

Békéscsaba: Póser Dániel, Pintér Norbert, Zádori Krisztián, Vólent Roland, Hodonicki Márk, Pusztai András, Mikló Roland, Kuzma Hunor Álmos, Albert István, Tóth Máté. Bora György. Cserék: Krnács Richárd, Somogyi Pál Csaba, Komáromi Csongor, Kovács Gergő, Farkas Márk, Mihály Bálint, Zvara Levente Mátyás, Hulicsár Máté, Kóródi Nándor, Sármány Kristóf.
Vezetőedző: Csató Sándor

 Gólszerzők: Zádori Krisztián (49. perc), Farkas Márk (81. perc), Bora György (85. perc).

 Sárga lapok: Albert István (34. perc), Földeák Levente (42. perc), Forgács András (75. perc), Molnár Bence (75. perc).


Az első valamirevaló lehetőség előttünk adódott a 9. percben, akkor sarokrúgást követően Vólent fejelt a kapu fölé. A 10. percben Hodonicki cselezte be magát a vendég kapu elé, végül kimaradt a lehetőség. A 12. percben egy dabasi szabadrúgást követően Kotroczó került helyzetbe, de szerencsére csak az oldalhálót találta el. A 19. percben egy hazai kontratámadás után a játékvezető véleményes ítélete borzolt a kedélyeket. A 25. percben Józsa Marcell szabadrúgása szállt a vendég kapu felé. A 31. percben Mikló szaladt el a szélen, beadására két csabai támadó is érkezett, de egyikük sem tudta a kapuba fejelni a labdát. A 34. percben megszületett a mérkőzés első sárga cédulája: Albert állított meg szabálytalanul egy hazai kontrát. A 36. perben egy támadás végén Vólent került helyzetbe, csak az utolsó pillanatban tudott az egyik védő hárítani. A 38. percben újabb sarokrúgáshoz jutott az Előre és sikerült újra zavart kelteti a hazai kapu elé, az eredmény azonban sajnos nem változott. A 42. percben Földeák kapott sárgalapot és a félidei szünetig hátralévő időben már nem változott az eredmény.

A szünetben Csató mester két helyen is változtatott, Vólent és Pusztai helyett Sármány, illetve Farkas folytatta a játékot. A 48. percben óriási lehetőség adódott a dabasi kapu előtt, egy baloldali beadást követően Zádori hagyta ki a ziccert. A 49. percben megtört a jég: egy kontra végén Sármány beadására Zádori érkezett jó ütemben (0-1). Érezhetően jó hatással volt játékunkra a két félidei csere, a mérkőzés ezen szakaszában a Dabasnak nem volt orvossága ellenünk, sorra vezettük a támadásokat, épp csak az utolsó pillanatokban tudtak menteni. A 64. percben a Dabas két játékost cserélt, ugyanebben az időpontban az Előre is változtatott: Kuzma Hunor helyett Komáromi Csongor kapott lehetőséget. Közben a dabasiak új lendületet kaptak, néhány percre némileg beszorultunk. A 69. percben óriási helyzetet hagytak ki a hazaiak, Mayer lőtt a kapura, de szerencsére nem változott az eredmény. A 72. percben Csató mester újra cserélt, Tóth Máté helyett Zvara Levente érkezett a középpályára. A 74. percben a hazai csapatnál Molnár Bence kapott sárgalapot, majd a 81. percben megdupláztuk az előnyt, Zvara szögletét Farkas pofozta a hálóba (0-2). A 85. percben egy újabb szögletvariáció végén Bora György talált kapuba, ezzel be is állítottuk a végeredményt (0-3). Az utolsó öt percben még Kóródi is lehetőséget kapott, aki Zádori helyett jutott néhány perc játéklehetőséghez. A mérkőzés végén a játékvezető még három percet hosszabbított, de a végeredmény már nem változott.

Csató Sándor: – Az első félidőben szervezett volt a hazai együttes, mi viszont elmaradtunk attól amit elterveztünk, sőt önmagunkhoz mérten gyengén játszottuk. A második félidőben a cserék hatására feljavult a teljesítmény és a játék is felgyorsult. Ennek köszönhetően előbb helyzeteket alakítottunk ki, majd a gólokkal sem maradtunk adósak.INFORMÁCIÓK:

A felnőtt belépőjegyek 1.200,- forintba, míg a diák-nyugdíjas 800,- forintba kerülnek. Parkolás a stadionon kívül, az utcán lehetséges.


 

Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.