Medgyesbodzás SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 158 másodperc.

Medgyesbodzás SEBékéscsaba 1912 Előre

Vármegyei I. osztály 2023/2024.
14
. forduló

Medgyesbodzás SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-5 (0-3)

IDŐPONTVÁLTOZÁS!


Időpont: 2023. november 19. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Medgyesbodzás sportpálya (dr. Laczkó Mihály sporttelep)

Játékvezető: Kató Benedek

Asszisztensek: Zsótér Róbert, Czibola Szilárd

Medgyesbodzás: Véha Bence, Dunai Zoltán, Nagy Levente, Bozsó Milán, Oláh Ambrus, Kurta Barnabás János, Zsuzsa László, Szabó Szilárd Attila, Túri Tibor, Tokaji Zsolt, Varga Zoltán. Cserék: Oláh Zalán, Tóth Erik, Mazán Barnabás, Hrobár Róbert.
Vezetőedző: Mazán Zoltán

Békéscsaba: Csák Albert, Cservenák Csaba, Pusztai Olivér, Rédling Kevin, Bacsa Krisztián, Rostás Szilárd Pál, Kuzma Hunor Álmos, Marik Soma, Farkas Ádám, Tóth Bence, Somogyi Pál Csaba. Cserék: Göblyös Sándor Robin, Sirokmán Dominik, Tóth Patrik, Avramucz Dávid, Csikós Elek, Ilyés Brúnó.
Vezetőedző: Jakab Péter

 Gólszerzők: Rédling Kevin (18. és 64. perc), Tóth Bence (22. perc), Csák Albert (36. perc), Cservenák Csaba (61. perc).

 Sárga lapok: Túri Tibor (54. perc), Tokaji Zsolt (68. perc), Nagy Levente (76. perc).


A várakozásoknak megfelelően békéscsabai sikert hozott a Vármegyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójának vasárnapi záró mérkőzése. Az Előre II. gólokra tudta váltani a fizikai és technikai fölényét és magabiztos győzelemmel, ötödik helyen fejezte be az évet.

A vendégek kezdettől agresszív nyomás alá helyezték a házigazdákat, amivel a bodzásiak nehezen birkóztak meg. Ennek a hozománya lett a háromgólos előnyük a szünetig, amire még rá is tettek a folytatásban.

Jakab Péter: – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, legutóbb tíz góllal nyertünk, most is meglehetett volna, ha kicsit jobban összpontosítunk. Ennek ellenére csak a játék hiányosságai miatt tudok bosszankodni.

Mazán Zoltán: – Sajnos az időpontváltoztatás elfogadásával befürödtünk, mert így gyakorlatilag csak tizenegy egészséges játékosunk maradt. Nem is várhattunk mást, hogy teljes létszámmal végig tudjunk játszani és valahogy tisztességesen helytálljunk, ami szerintem sikerült is.


Mazán Zoltán: – Az Előre kérésére, a sportszerűséget szem előtt tartva belementünk, hogy szombatról vasárnapra helyezzük át a mérkőzés időpontját. Az a cél, hogy minél szebben, tisztességesebben tudjuk befejezni a bajnokság őszi szakaszát. Az egész félévben sok gonddal küszködtünk és úgy látszik, hogy ez már kitart a szezon végéig. Zsuzsa László még mindig sérült, Kocsis Bálint pedig a vasárnapi időpont miatt nem tud játszani.


Jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.