Véget értek a 2016/2017-es bajnokságok

A mai napon véget értek a 2016/2017-es szezon másod- és harmadosztályú bajnokságai is.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-0 arányban legyőzte a Kisvárda együttesét, így 73 megszerzett bajnoki pontjával – a Puskás Akadémia után – szintén az első osztályba jutott. A Soroksár hazai pályán 1-2 arányban kikapott a Szolnoktól, így nem sikerült megszereznie a bronzérmet, amelyet így a Kisvárda csapata birtokolhat. A kiesés elkerüléséért is nagy csatát vívott három csapat, végül a Kozármisleny húzta a rövidebbet: hiába ért el döntetlent Zalaegerszegen, a rivális Cegléd nyerni tudott, míg a Csákvár ugyancsak egy pontot szerzett.

A Békéscsaba 1912 Előre első csapata iskolajátékkal, 1-4 arányban győzőtt a Szeged 2011 otthonában, így szépen búcsúzott a szezontól. Második együttesünk 1-0 arányú vereséget szenvedett Dunaharasztiban, így a közvetlen rivális Várfürdő-Gyulai Termál FC-t jobb gólkülönbséggel megelőzve, a 14. helyen fejezte be a bajnokságot. Bár ez a pozíció a szabályok értelmében kiesést jelent, de a visszalépők, az indulni nem akaró együttesek, valamint az MLSZ felkérései alapján még maradt halvány remény.

A 2017/2018-as másodosztályú liga résztvevő csapatai (névsorrendben): Aqvital FC Csákvár, Békéscsaba 1912 Előre, BFC Siófok, Budafoki MTE, Budaörs, Ceglédi VSE, Credobus Mosonmagyaróvár, Dorogi FC, ETO FC Győr, Gyirmót FC Győr, KBSC FC, Kisvárda Master Good, MTK Budapest, Nyíregyháza Spartacus FC, Soroksár SC, Swietelsky-Soproni VSE, Szeged 2011, Szolnoki MÁV FC, Vác FC, ZTE FC.

Köszönjük minden támogatónk és szurkolónk segítségét! Találkozzunk a 2017/2018-as másodosztályú szezonban is!

Címkék:  , ,