Következő edzőpartnerünk a Hódmezővásárhely

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 136 másodperc.

A felkészülés jelenlegi fázisában felpörögnek az események, hiszen az előttünk álló 18 nap alatt négy alkalommal lép pályára csapatunk. Február utolsó hetében pedig már bajnoki ritmusban készülünk a Pénzügyőr elleni idegenbeli mérkőzésre.

Hódmezővásárhelyi FC - Békéscsaba 1912 Előre

A következő állomás február 7-én (szerdán) 18:00 órától a Hódmezővásárhelyi FC csapata, akiket a gyulai Termál műfüves pályán fogadunk majd edzőmérkőzésen. Mivel velük már nem mérkőzünk a bajnokságban, így abszolút ideális ellenfél lesznek. Emlékezzünk csak, hogy oda-vissza megvertük őket, hiszen az első fordulóban itthon 3-1 arányban, míg a 16. fordulóban idegenben a hosszabbításban szerzett góllal tudtunk győzni. A Vásárhely egyébként a Körösladányt fogadja majd március 3-án a harmadosztályú bajnokság Dél-keleti csoportjának 18. fordulójában, amely mérkőzés egyébként a további helyezések tekintetében igen nagy jelentőséggel bírhat. A sárga-kékek a negyedik, míg ladányiak a harmadik pozícióból várják a folytatás, a két csapat között hat pont a különbség, így belátható hogy a Vásárhely győzelmi kényszerben van, amennyiben nem szeretne leszakadni az élbolytól.

Három felkészülési meccsen ők is túl vannak már, tehát körülbelül hozzánk hasonló állapotban lehetnek: BVSC-Zugló – Hódmezővásárhelyi FC 5-0, Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.- Hódmezővásárhelyi FC 1-3, Hódmezővásárhelyi FC – Tiszasziget SE 2-0. Az utolsó mérkőzésük tanúsága szerint több számunkra ismerős labdarúgó is maradt a keretükben, hiszen Sipos Gábor és Gréczi Márton Péter is pályára lépett. Azt pedig a DEAC elleni felkészülési mérkőzésünkön láthattuk, hogy Tóth Dániel már nem a Vásárhely színeiben szerepel tovább. Nagy mozgás egyébként nem volt náluk, hiszen helyezésük és a csapat teljesítménye sem tette ezt igazából szükségessé.

A héten tehát kétszer is pályára lépünk, így minden bevethető labdarúgónk megkaphatja a megfelelő terhelést.

M.B.


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.


Mérkőzés


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: