Békéscsaba 1912 Előre – Hódmezővásárhelyi FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 195 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreHódmezővásárhelyi FC

NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024.
1. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Hódmezővásárhelyi FC

3-1 (3-0)


Időpont: 2023. július 30. (vasárnap) 17:30 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Muhari Gergő

Asszisztensek: Sinkovicz Dániel, Nagy Viktor

Békéscsaba: Póser Dániel, Futó Zsombor, Mihály Bálint, Pintér Norbert, Vólent Roland, Sármány Kristóf, Váradi Ádám, Kóródi Nándor, Fazekas Lóránt, Albert István, Bora György. Cserék: Krnács Richárd, Komáromi Csongor, Kuzma Hunor Álmos, Zvara Levente Mátyás, Zádori Krisztián, Mágocsi Bence, Máris Dominik, Hodonicki Márk, Ilyés Tamás, Geiger Norbert Attila, Babinyecz Balázs. Átlagéletkor: 25 év.
Vezetőedző: Csató Sándor

Hódmezővásárhely: Deczki Máté, Juhász Jónás, Hunya Krisztián, Vladul Stefan, Tóth Dániel, Orosz Márk Erik, Zana Dávid, Zámbori Dániel, Bónus Marcell, Czékus Áron, Hegedűs Martin Gábor. Cserék: Vaits Marcell, Kovács Krisztián, Bánfi Balázs, Molnár Bence, Vastag Richárd, Bogdán Bence, Borbás Martin, Rabecz Valter Roland. Átlagéletkor: 25 év.
Edző: Szűcs Róbert

 Gólszerzők: Vólent Roland (10. perc), Mihály Bálint (32. perc), Sármány Kristóf (39. perc), Vastag Richárd (83. perc).

 Sárga lapok: Vólent Roland (13. perc), Hegedűs Martin Gábor (17. perc), Hunya Krisztián (41. perc), Futó Zsombor (45+2. perc), Vladul Stefan (69. perc), Albert István (69. perc), Bora György (83. perc).

Nézőszám: 630


Lendületesen kezdett az Előre és a 10. percben már az előny is nála volt. A bal oldalon Vólent hámozta át magát emberén az alapvonal közelében, majd az ötösön belülről lőtt a labda pedig a rövidre helyezkedő Deczki kapusról pattant a hálóba (1-0). A vásárhelyiek ébresztőt fújtak és a félidő derekán már többet kezdeményeztek, igaz veszélyt csak a kapu elé ívelt labdáik jelentettek. Fél óra után a játék képe alapján némileg váratlanul jött a második hazai gól, ami Mihály Bálintot dicséri, aki Sármány bal oldali passzára ért a kapu elé, amit pár lépésről zavartalanul helyezett a kapuba (2-0). Az előkészítő nem sokkal később a gólszerzők közé is feliratkozott, amikor egy kiugratás után elfektette a kapust, majd elegánsan helyezett a hálóba (3-0). A durva védelmi hibák miatt szétesett a látogatók játéka, Albert remek fejesét Deczki hatalmas bravúrral ütötte szögletre a félidő hajrában.

Békéscsaba 1912 Előre - Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (3-0)

Szünet után már nem volt ennyi szépség a játékban, hiszen módszeresen a mezőnyben gyűrték egymást a játékosok, olykor kicsit túlpörgetve is magukat. A cserékből talán a vendégek jöttek ki jobban, akik becsületből mentek és sikerült is szépíteniük a hajrában. A 81. percben egy jobb oldali beadásnál a belső védők összezártak Tóth Dániel előtt, a támadó földre került, a játékvezető pedig büntetőt ítélt, amit hosszas tortúra után Vastag váltott gólra. Ez felbátorította a Vásárhelyt, de már nem maradt kellő ideje, hogy esetlegesen szorosabbá tegye a meccset.
Információk, esemény, jegyzőkönyv, tabella:

Mérkőzés információkJegyzőkönyv

Tabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.