Makra Zsolt visszatért Békéscsabára

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 107 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. vezetősége a héten véglegesítette a szakmai stáb asszisztens- és erőnléti edzőiként kiszemelt szakembereit. A mai naptól kezdve Boér Gábor vezetőedző mellett Makra Zsolt asszisztens edzőként, Papp Károly pedig erőnléti edzőként segíti a csapat munkáját.

makra_zsolt

Makra Zsolt korábban négy éven kereszül futballozott az Előre kötelékében, tapasztalatát 65 első osztályban lejátszott mérkőzéssel és a SZEOL SC kötelekében szerzett tudással bővítette ki. Vele párhuzamosan Papp Károly személyében új erőnléti edzője is lesz a lila-fehéreknek, a 42 esztendős szakember helyi akadémiától csöppen a felnőtt foci világába.

Makra Zsolt: – Tavaly hagytam abba az aktív labdarúgást, majd a SZEOL SC pályaedzőjeként tevékenykedtem. Négy évet játszottam a Békéscsabánál és még a pályafutásom végén szereztem meg a szükséges edzői licenceket. Váratlanul ért a megkeresés, de hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy Boér Gábor rám gondolt és abban a periódusban – amelyben most vagyok – ez nagyon jó lehetőség. Szeretnék sokat tanulni és keményen dolgozni azért, hogy a csapat még jobb lehessen. A papírmunka is rendben lesz, úgyhogy le tudok már ülni Sopronban a kispadra. A konkrét feladatom, hogy a vezetőedző munkáját segítsem minden szükséges területen. Egyelőre el kell sajátítanom a helyi gyakorlatot, játékrendszert, valamint meg kell ismerkednem egyénileg a játékosokkal is. Olyan, mintha haza jöttem volna, de a körülmények nagyon sokat változtak: profi és teljesen megváltozott, szigorúan szabályozott rendszer fogadott, sokszor csak ámulok-bámulok.

Hasznos munkát és sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó hivatkozás:
http://1912elore.hu/site/category/csapat/szakmai-stab/