Békéscsaba 1912 Előre – Hódmezővásárhelyi FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 155 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreHódmezővásárhelyi FC

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – Hódmezővásárhelyi FC

1-1 (0-1)


Időpont: 2024. február 7. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Gyula, Gyulai Termál FC Sporttelep – műfüves pálya

Cím: 5700 Gyula, Zrínyi tér 2.

Játékvezető: Nemczov Márk

Asszisztensek: ?????

Békéscsaba: Krnács Richárd, Óvári Balázs, Albert István, Hodonicki Márk, Kóródi Nándor, Zvara Levente Mátyás, Mihály Bálint, Komáromi Csongor, Tóth Máté, Hulicsár Máté, Ilyés Tamás. Cserék: Bora György, Kovács Gergő, Kuzma Hunor Álmos, Himics László, Pusztai András, Farkas Márk, Mikló Roland, Pintér Norbert, Sármány Kristóf, Zádori Krisztián.
Vezetőedző: Csató Sándor

Hódmezővásárhely: Deczki Máté, Orosz Márk, Molnár Bence, Zana Dávid, Zámbori Dániel, Guth Ádám, Dóra Donát, Török Kevin, Rabecz Valter, Borbás Martin, Pleszkán Tibor. Cserék: Hegyes Gergő, Hegedűs Martin, Hunya Krisztián,  Sipos Gábor, Tóth Péter, Mahler Gergő.
Vezetőedző: Antal Krisztián

 Gólszerzők: Rabecz Valter (26. perc), Zádori Krisztián (66. perc).

 Sárga lap: Kóródi Nándor.


A labdarúgás történetében mindig is az volt az edzőmeccsek lényege, hogy azoknak a végeredménye másodlagos. Sokkal fontosabb, hogy a játékosok megfelelő fizikai terhelést kapjanak, gyakorolják a taktikát, az egymás közötti kommunikációt és a játékkapcsolatokat éles helyzetben. Az edzőmeccsek másik sajátossága, hogy a legtöbb esetben a csapatok nem a legjobbnak tartott kezdőcsapatokkal kezdik a meccseket. Ilyenkor olyan formációkat tesztelnek a vezetőedzők éles helyzetben, amikre csak most van lehetőségük.

Előre tervezett cserékkel és betervezett játékperc mennyiségekkel operált ezúttal Csató mester, így volt aki 30, 45 vagy éppen 60 percet kapott a mérkőzésből. Jó ütemű találkozón az első félidőben a vendégek ragadták magukhoz az előnyt, Rabecz góljával egygólos vásárhelyi előnnyel zárták a felek az első negyvenöt percet. A második játékrészben a friss erő hozzátett a tempóhoz és az eredményhez is, hiszen Zádori találatával sikerült egyenlíteni (1-1). A folytatásban is mindent megtettünk az újabb gólért, de a mai napon ebben a meccsben ennyi volt.

Csató Sándor: – Kedden két nagyon kemény edzést tudtunk elvégezni, ennek tudatában becsülettel helyt álltuk, meglepően jól bírtuk és szerencsére senki nem sérült bele. Rendkívül jó iramú mérkőzést vívtunk, a heti terhelés megosztásnak megfelelően mindenki kapott lehetőséget.


Esemény:


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.