Kondorosi TE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 193 másodperc.

Megyei I. osztály 2018/2019. 32. forduló (rájátszás 10.)

Kondorosi TE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-2 (1-1)

Időpont: 2019. június 1. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Kondoros, Sportpálya

Játékvezető: Casuti Cristian

Asszisztensek: Nicoras Ionut, Pantea Andrei

Kondoros: Kajári János, Rafaj Patrik, Borgulya Tamás, Bányai Péter, Süli András, Farkas János, Miklya Miklós Mihály, Vajgely György, Benyó Norbert, Takács Márk, Rafaj Roland. Cserék: Magony Gergő, Nagy Gergely, Árszintye Viktor, Szigeti Martin, Szász Zsombor, Szebegyinszki Bence.
Vezetőedző: Somogyi János Péter

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Kovács Tamás, Bán Benedek, Babinyecz Balázs, Borbély Zsombor, Nyéki Boldizsár, Pusztai András, Balog Zsolt, Máris Dominik, Ilyés Tamás, Tóth Dániel. Cserék: Baráth Bence, Mácsai László, Szabó Zsombor, Zsilinszki Martin.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Farkas János (10. perc), Ilyés Tamás (15. és 56. perc).

Sárga lapok: Borbély Zsombor (33. perc), Tóth Dániel (43. perc), Benyó Norbert (62. perc), Miklya Miklós Mihály (86. perc).

A Békéscsaba 1912 Előre második csapata kihasználta az előző héten megszerzett helyzeti előnyét és célba ért a Körösladány előtt.

A lila-fehéreknek a bronzérmes Kondoros otthonában volt jelenésük és meglehetősen baljósan kezdődött számukra a rangadó, hiszen Farkas János már az elején gólra tudta váltani a helyzetét. Nem tartott azonban sokáig a házigazdák előnye, mert egy szabadrúgás után Ilyés Tamás került kihagyhatatlan helyzetbe. A döntetlen már a csabaiak bajnoki címét jelentette, de ők nem elégedtek meg ennyivel: Ilyés a második félidő elején is bevette Kajári János kapuját és innen már nem változott az eredmény, noha a lehetőség mindkét oldalon megvolt rá. A vendégek magabiztosan őrizték a számukra kedvező eredményt, a kondorosiak pedig nem bírtak velük, így az Előre tulajdonába kerültek az aranyérmek és a lehetőség az osztályváltásra.

Somogyi János Péter: – Hatalmas köszönet a játékosoknak az egész éves hozzáállásukért és a KOTE összes alkalmazottjának, a vezetőségnek, hogy a nehéz helyzetből közösen összehozhattuk ezt a fényes bronzérmet.

Brlázs István Gábor: – Elismerésem a csapatnak, megérdemelték a sikert azok is, akik ma nem voltak itt. Bízunk a további sikeres folytatásban!

A Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban az utolsó fordulóig kell várni a bajnokavatásra. A békéscsabaiak előző heti sikere ellenére még mindig nem tekinthetik magukat aranyérmesnek, ennek érdekében Kondoroson is tenniük kell – különben a Körösladány még befoghatja őket.

A Kondoros már biztosan bronzérmes helyen zárja az évet, a listavezetővé előlépő Előre számára azonban legalább egy pontra még szükség van a bajnoki címhez. Mivel döntetlenre játszani meglehetősen veszélyes dolog, ezért a lila-fehér együttes mindenképpen győzni szeretne.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/411966489654443/