Kelen SC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 483 másodperc.

Megyei I. osztály 2018/2019. osztályozó 2. forduló

Kelen SC – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-1 (0-1)

A mérkőzés megtekintése ingyenes!

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Időpont: 2019. június 15. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Kelen SC Sporttelep

Cím: 1116 Budapest, Hunyadi Mátyás út 56-64.

Játékvezető: Ducsai József

Asszisztensek: Punyi Gyula, Berényi Ákos

Tartalék játékvezető: Szigetvári Márk

Kelen SC: Haála Kada, Van den Aker, Módly Márk Balázs, Rőthy Martin, Soltész István Zoltán, Balogh Bence Béla, Kádár Máté, Egyed Botond, Tímári Norman, Kiss Gábor, Szabó Botond. Cserék: Major Csongor, Bakó Krisztián, Zsiborás Zalán, Krajnc Balázs, Csabai Tamás, Koós Bálint, Kun Bálint.
Vezetőedző: Harmati Tamás

Békéscsaba: Uram János, Dávid Zoltán Gergő, Babinyecz Balázs, Ilyés Tamás, Mezei Szabolcs, Balog Zsolt, Bán Benedek, Tóth Dániel, Pusztai András, Máris Dominik, Zahorán Balázs. Cserék: Czinanó Antal Áron, Nyéki Boldizsár, Borbély Zsombor, Pilán Márkó, Zsilinszki Martin, Bukor Zoltán Márk, Kmetykó Márk.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Tóth Dániel (33. perc), Koós Bálint (80. perc), Tímári Norman (94. perc).

A hosszabbításban esett gól döntött a Kelen SC javára.

A nagy melegben lejátszott szombati mérkőzésen az első negyedóra végére fölénybe kerültek a vendégek. Többet támadott a csabai együttes, de a kapu előtt nem voltak elég pontosak a lila-fehérek. A legnagyobb helyzetet Máris puskázta el, aki 12 méterről kapus kezébe gurította a labdát. A félidő közepén ivószünetet tartott a több mint 30 fokos melegben a játékvezető.

A félidő hajrájában vezetést szerzett a csabai együttes. Ezt követően a hazaiak többet támadtak, de a vendégek jól védekeztek, támadásban pedig sokkal veszélyesebbek voltak, így megérdemelten vezettek az első félidőt követően.

Fordulás után támadólag lépett fel a hátrányban lévő fővárosi együttes. A 60. percben egymás után két szögletet is elvégzett a Kelen SC, végül a lila-fehérek felszabadítottak. Mindkét edző cserélt a félidő közepén, majd újabb ivószünet következett a 67. percben. A házigazda erőfeszítéseit siker koronázta, és a 80. percben kiegyenlített. Mindez lendületet adott a fővárosiaknak, akik a 83. percben nagy helyzetet hagytak ki. Továbbra is a lélektani előnyben lévő hazaiak voltak veszélyesebbek.

A játékvezető négy percet hosszabbított, amelynek utolsó percében Timári Norman révén a győztes gólt is megszerezte a Kelen SC. A látottak alapján a csabaiaknak az első félidőben kellett volna eldönteni a továbbjutás sorsát. Szünet után a lelkes fővárosi csapat, amelyet sokan biztattak, a hosszabbításban kicsikarta a győzelmet, és mindez az NB III-as jogot jelentette a Kelen SC számára.

Feljutott az NB III-ba a Kelen SC 3–2 arányú összesített eredménnyel.

Brlázs Gábor: – Saját magunkat vertük meg. Gratulálok a Kelen SC együttesének!

2. félidő

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/KelenSC/videos/620159545152445/’ width=’680′]

1. félidő

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/KelenSC/videos/2325255051053608/’ width=’680′]

Idegenben lőtt góllal a fővárosi Kelen SC áll jobban az NB III-as tagságért folyó osztályozón a Békés Megyei I. osztályú bajnok Békéscsaba 1912 Előre II. ellen.

A múlt vasárnapi Kórház utcai első mérkőzésen a szünetig a vendég zöld-fehérek játszottak jobban, egy vitatható büntetőből meg is szerezték a vezetést. A 2. félidőben már a csabaiak kezében volt az irányítás, 11-esből sikerült is kiegyenlíteniük, de előnyt nem tudtak szerezni. Szombaton 17 órakor a budapesti Hunyadi Mátyás úti pályán kerül sor a visszavágóra, ahol a lila-fehéreknek gólt kell szerezniük ahhoz, hogy elérjék céljukat, a harmadosztályú tagságot.

Az utánpótlás mérkőzése miatt egy hete hiányzó Nyéki Boldizsár és a korábban sérülést szenvedő Pusztai András is visszakerül a keretbe, viszont ahogy ő, úgy a kisebb sérüléssel bajlódó Mezei Szabolcs, illetve Máris Dominik sem edzett a héten, de várhatóan vállalni tudják a játékot.

Brlázs István Gábor: – Az első mérkőzésen kiderült, hogy rendkívül szervezett, dinamikus játékra képes az ellenfelünk. Labdaszerzés után gyorsan fejlődtek fel védekezésből támadásba, a békéscsabai mérkőzés első félidejében voltak is ezzel problémáink. Sokkal agresszívebben kell játszanunk és elől hatékonyabbnak kell lennünk. Dönteni kell a feljutó csapat sorsáról, nincs mit taktikázni, gólt kell lőnünk. Vélhetően igyekeznek lezárni majd a területeket, még zártabban fognak védekezni, még akkor is, ha hazai pályán játszanak. A Rákospalota elleni utolsó bajnoki mérkőzésükön ezernyolcszáz néző szurkolt ellenfelünknek, most is biztosan sokan lesznek, vagyis igazi futballhangulatban léphetünk pályára.

Harmati Tamás: – A hét eleji regenerációt követően nagyon jól sikerült a felkészülésünk a visszavágóra. Minden egyes nap tudatosan készültük arra, hogy az utolsó akadályt is leküzdjük, mindenki tisztában van a saját feladatával. A csapat rettentően elszánt, ez érződött minden pillanatban – nem csupán a pályán, hanem akkor is, amikor a különböző elemzéseket végeztük a békéscsabai mérkőzés kapcsán. A párharc első meccse után sok pozitív visszajelzést kaptunk, külön öröm számunkra, hogy semleges szakemberektől is. S amire nagyon büszkék lehetünk: nem telt el úgy egy nap, hogy a pályán ne állított volna meg minket egy gyerek és/vagy szülő – egytől egyig ígérték, hogy szombaton a helyszínen szorítanak nekünk. Felemelő érzés tapasztalni azt az összefogást, ami az elmúlt hónapokban kialakult a klubnál, ez is óriási motivációt ad nekünk. Most a Kelen-család minden tagjára szükségünk van, játékosokra, szülőkre, szurkolókra egyaránt. Minden ellenfelünket, így a remek játékerőt képviselő Békéscsabát is tiszteljük, de félnünk nem kell senkitől. Hazai környezetben, ahol a szurkolótáborunk mögöttünk áll, főleg nem. Mindenki egészséges, eltiltás sem sújt minket, így a legerősebb keretünkkel várjuk a kezdést. Ugyanazt várom a csapattól, amit a szezon eddigi meccsein mutatott, és ha ez megvalósul, teljesülhet az álmunk. Hajrá, Kelen!

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/358650644838551/