Kecskeméti TE – Békéscsaba 1912 Előre

Felkészülési mérkőzés

Kecskeméti TE – Békéscsaba 1912 Előre

3-2 (1-1)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. július 1. (péntek) 17:00 óra

Helyszín: Műkertvárosi Sportcentrum

Cím: 6000 Kecskemét, Mártírok útja 1.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Kecskemét: Kersák Roland, Katona Máté, Győri Ábel, Belényesi Csaba, Danilo Pejovic, Grünvald Attila, Mykhajlo Meskhi, Bodor Zoltán, Szuhodovszki Soma, Győri Benjámin, Uros Djuranovic. Cserék: Varga Ádám, Sági Milán, Szabó Alex, Rjaskó Mihály, Szalai Gábor, Zeke Márió, Vágó Levente, Nagy Krisztián, Katona Bálint, Tóth Barna, Szabó Levente, Buna Gábor.
Vezetőedző: Szabó István

Békéscsaba: Fila Károly, Bor Dávid, Albert István, Farkas Márk, Tóth Dániel, Kálnoki-Kis Zsombor, Farkas Botond Gergő, Babinyecz Balázs, Szabó Péter, Németh Barnabás, Oláh Ákos. Cserék: Bukrán Erik, Mikló Roland, Szabó Csaba, Nagy Benedek, Bónus Marcell, Varga Tamás Károly, Zvara Levente Mátyás, Mágocsi Bence, Pap Szabolcs, Fazekas Lóránt, Szabó Zsombor, Sipor Gábor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Németh Barnabás (25. perc), Belényesi Csaba (37. perc), Katona Máté (58. perc), Fazekas Lóránt (70. perc), Szalai Gábor (78. perc).

Rekkenő hőségben játszotta le első felkészülési mérkőzését a Békéscsaba a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban, amelyen számos próbázó is szerephez jutott. A felkészülés jelenlegi szakaszában elsősorban a terhelések egyenletes elosztásán volt a hangsúly, így gyakorlatilag minden játékosnak jutott egy-egy teljes játékrész.

Az első félidőben az Előre ki-ki meccset játszott a vendéglátók második sorával, egy büntetővel a játékrész közepén Németh Barnabás a vezetést is megszerezte (1-0), ám nem sokkal a pihenő előtt Belényesi révén egalizált a Kecskemét (1-1).

A szünetben teljes sorcserét hajtott végre mindkét mester. A házigazdák első sora dinamikusabban mozgott, többet birtokolta a játékszert és egy pazar átlövéssel a vezetést is megszerezte szűk negyedóra után (2-1). Nem sokat váratott az egyenlítés sem, amit egy kis szöglet előzött meg, Bónus pontosan ívelt a hosszúra, ahol Fazekas bólintott a hálóba (2-2). Pontrúgás előzte meg a hazaiak győztes találatát is, hiszen a 76. percben az oldalvonal közeléből rúgtak a hosszú sarokra egy szabadrúgást, a visszatett labdát Szalai juttatta a kapuba, beállítva a végeredmény (3-2).

Szabó István: – Két célunk volt, az első, hogy mindenki azonos terhelést kapjon, a másik, hogy ne legyen sérülés. A Békéscsabának köszönjük, hogy elvállalta ezt a mérkőzést, hiszen tulajdonképpen beugrottak az utolsó pillanatokban. A játékunk ehhez az időszakhoz képest megfelelő volt egy jó másodosztályú csapat ellen. Az első félidőben sok fiatal volt a pályán, nekik türelem és sok foglalkozás kell. A második játékrészben már összeszokottabb csapattal álltunk fel, ami a játékunk dinamikáján érezhető is volt. Kell még munkálkodnunk azon, hogy összeszokjanak a régi és az új csapat tagjai, de ezen dolgozunk most, illetve fogunk az edzőtáborban is.

Brlázs Gábor: – A mérkőzést elsősorban a keret kialakítására próbáltuk felhasználni, hiszen előzetesen nem szerepelt a felkészülési tervben. Elérte a célját a találkozó, hiszen egy erős ellenféllel szemben mérhettük fel, hogy mire képesek a fiataljaink. Hétfőn még Békéscsabán edzünk, azután megnevezzük a játékosokat, akikkel a mátraházi edzőtáborban folytatjuk a munkát.

Fotó: Kecskeméti TE

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/501980831680939

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: