Jamina SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 133 másodperc.

Megyei I. osztály 2018/2019. 1. forduló

Jamina SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-1 (1-1)

Időpont: 2018. augusztus 11. (szombat) 17:30 óra

Helyszín: Békéscsaba, Jamina Sportpálya

Cím: 5600 Békéscsaba, Bessenyei utca 13.

Játékvezető: Barta Tibor

Asszisztensek: Ancsin Zoltán, Petrovszki Péter

Jamina: Harman József Ákos, Leszkó Alex Adolf, Szudár Csaba, Horváth Milán, Gál Ferenc Pál, Ulrich Norbert, Faragó László, Frankó Márk, Darányi Dávid, Bencsik Csaba, Kardos Tamás. Cserék: Borbély Zoltán, Gajdács Máté, Nyúl Gábor, Dankó Dániel, Kerekes Attila.
Edző: Pozsár Gábor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Maruntelu Mihai Erik, Nyéki Boldizsár, Kmetykó Márk, Zsilinszki Martin, Styecz Bence, Borbély Zsombor, Gigacz Ákos Lázár, Mácsai László, Bukor Zoltán Márk, Láza Dévald Márk. Cserék: Baráth Bence, Szabó Zsombor, Kovács Tamás, Huszár Dominik, Körömi Zoltán, Csicsely János.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Gólszerzők: Darányi Dávid (27. perc), Kmetykó Márk (31. perc).

Sárga lapok: Maruntelu Mihai Erik (26. perc), Darányi Dávid (49. perc), Láza Dévald Márk (69. perc).

A két klub képviselői a városi derbi előtt búcsúztatták el az aktív labdarúgástól visszavonuló Göblyös Sándort, aki az utóbbi évtizedben ikonikus alakja volt az erzsébethelyi alakulatnak, de fiatalon a lila-fehéreknél is szerepelt.

Fotó: bmsextra.hu

Az első félidő küzdelmes játékot hozott, az edzettebb vendégek többet birtokolták a labdát, mégis egy kezezés miatt megítélt büntetőből a házigazdák jutottak előnyhöz. Hamarjában érkezett a válasz is egy szöglet utáni kavarodásból, azt követően tovább nyomtak az Előre fiataljai, de nem jártak sikerrel. A második félidőben is ők kezdeményeztek többet, de a nagyobb helyzetek a hazaiak támadói előtt adódtak, akik rendre pontatlanok voltak a kapu előtt.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv