Információk: Szentlőrinc – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 91 másodperc.

Időpont: 2022. február 20. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Szentlőrinc SE Sporttelep

Cím: 7940 Szentlőrinc, Móricz Zsigmond u. 3.

A mérkőzést élőben (live stream) közvetítjük hivatalos YouTube csatornánkon az alábbi elérhetőség alatt:

https://youtu.be/_tUkvd24ZTg

Belépőjegy információk, beléptetés:

A vasárnapi Szentlőrinc – Békéscsaba 1912 Előre NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A Szentlőrinc SE Sporttelep hazai és vendég jegypénztárai 12:00 órától várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények újra nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte.

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja.

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):
– Felnőtt jegy: 1.000,- Ft
– Diák-nyugdíjas jegy: 500,- Ft (diákigazolvány felmutatása kötelező)
– 14 éves kor alatt: ingyenes

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):
– Felnőtt jegy: 1.000,- Ft
– Diák-nyugdíjas jegy: 500,- Ft (diákigazolvány felmutatása kötelező)
– 14 éves kor alatt: ingyenes

A korábban megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatók, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal.

Stadion:

A hazai jegypénztár a Március 15. tér felől közelíthető meg. A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után, a Rendőrség mellett balra elhaladva érhető el.

Büfé:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Térkép:

Kapcsolódó hivatkozás:

http://szentlorincse.hu/home-page/klub/975-szurkoloi-informaciok-a-bekescsaba-1912-elore-elleni-meccsre