Információk: Aqvital FC Csákvár – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2020. október 18. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Cím: 8083 Csákvár, Vöröskapu u. 14.

Belépőjegy információk:

A mérkőzésre ingyenes a belépés.

Megközelítés:

  • Székesfehérvár-Zámoly felől: a fő utcán haladva, a tűztornyot elhagyva a Csákvári Csárdánál balra, majd a Rákóczi utca végén jobbra a sportközpontig.
  • Tatabánya-Környe felől: a Dózsa György utcán haladva a Kastélyparkot elhagyva a játszótérnél balra végig a Mikes Kelemen utcán és a Vöröskapu utcán a sportközpontig.
  • Bicske-Vértesboglár felől: a községbe érve a Kossuth utcán haladva a Csákvári Csárdánál jobbra végig a Rákóczi utcán majd jobbra a Vöröskapu utca felé.
  • Lovasberény felől: a Berényi úton egyenesen a Rákóczi utcán haladva, az utca végén jobbra a Vöröskapu utca végégig.

Térkép:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!