III. ker. TVE – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 328 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 19. forduló

III. ker. TVE – Békéscsaba 1912 Előre

4-3 (3-3)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. december 5. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: III. ker. TVE Sporttelep

Cím: 1037 Budapest, Kalap u. 1-3.

Játékvezető: Gaál Ákos

Asszisztensek: Huszár Balázs, Király Zsolt

Tartalék játékvezető: Derdák Marcell

III. ker. TVE: Balázs József Balázs, Borvető Áron, Remili Mohamed, Barczi Dávid, Rabatin Richárd, Bekker Roland, Egerszegi Tamás, Köböl Krisztián Milán, Bori Gábor, Erdei Gábor, Fejes András. Cserék: Horváth Tamás, Rédei Adrián, Tóth Kristóf, Rajczi Péter, Tamási Zsolt, Behovits Máté, Horváth Olivér Szabolcs, Sili Luka.
Vezetőedző: Kemenes Szabolcs

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Farkas Márk, Nagy Sándor, Lukács Raymond Barna, Nikola Pantovic, Szabó Péter, Sipos Gábor, Hodonicki Márk, Varga Szabolcs, Bora György, Horváth Péter. Cserék: Winter Dániel, Krnács Richárd, Gránicz Patrik, Zvara Levente Mátyás, Mágocsi Bence, Ilyés Tamás, Puskás Gábor Sándor, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

 Gólszerzők: Nikola Pantovic (18. perc), Remili Mohamed (24. és 31.perc), Horváth Péter (26. perc), Lukács Raymond Barna 36. perc), Borvető Áron (40. és 63. perc).

 Sárga lapok: Farkas Márk (30. perc), Varga Szabolcs (42. perc), Puskás Gábor Sándor (78. perc), Tamási Zsolt (85. perc), Borvető Áron (87. perc), Nikola Pantovic (89. perc).

 Piros lap: Köböl Krisztián Milán (17. perc).

18. perc: Varga Szabolcsot az ötösnél visszahúzták a hazaiak, a játékvezető tizenegyest ítélt a Csabának és Köbölt kiállította. A büntetőt Pantovic értékesítette, 0–1.

24. perc: Remili hétméteres lövése után, a bal felső sarokba vágódott a labda, 1–1.

26. perc: Varga Szabolcs adta be a labdát jobbról, egy hazai védő kifejelte a játékszert, ám pont Horváth Péter elé, aki egy pattanás után 17 méterről a bal alsó sarokba lőtte, 1–2.

32. perc: Barczi lövésébe Farkas Márk kézzel ért a csabai tizenhatoson belül, tizenegyes. A büntetőt Remili magabiztosan értékesítette, 2–2.

36. perc: Horváth Péter beadása után Lukács 5 méterről lőtt a fővárosiak kapujába, 2–3.

40. perc: Remili beadása után, Borvető testtel közelről a kapuba sodorta a labdát, 3–3.

63. perc: Borvető megszerezte második gólját és ezzel először vezetett a találkozón a kerületi csapat, 4–3.

A hótól megtisztított pálya várta vasárnap kora délután a két csapatot. A csabaiak gyorsan vezetést szereztek és emberelőnybe kerültek. Változatos volt az első félidő, az Előre háromszor is vezetett, de nem tudta megtartani az előnyét.

Fordulás után több cserejátékos is lehetőséget kapott mindkét oldalon. A 60. percben a csereként beállt Paudits hatméteres fejesét védte a hazai hálóőr. A 64. percben megszerezte a vezetést a tíz emberrel játszó hazai együttes, A 72. percben Pantovic 13 méteres lövését védte Balázs kapus. Öt perccel később Gránicz lövése után, nem sokkal kerülte el a labda a fővárosiak kapuját. A hajrában Schindler Szabolcs újabb csatárt, Ilyés Tamást küldte a pályára, az egyenlítés érdekében, ami azonban most nem jött össze.

Az alsóházi rangadón a Békéscsaba háromszor vezetett, több mint hetven percen át emberelőnyben játszott, mégis vesztesen hagyta el a pályát a lelkes fővárosiak otthonában és ismét kieső helyre került.

Schindler Szabolcs: – Nagyon hektikus meccs volt. Az első félidőben háromszor is megnyerhettük volna, mind a három gól után nagyot hibáztunk visszaadva az esélyt a Kerületnek. A második játékrész egy óriási rohanás lett – a játék és az eredmény is csalódás. Az utóbbi hetek munkáját sikerült lerombolnunk a mai teljesítményünkkel.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/181703910765677

Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!