Heti program

Hétvégén a 24. fordulóval folytatódnak a Merkantil Bank NB II Liga küzdelmei, így 2015. április 18-án (szombat) 19:00 órától a Somogy megyei Kaposvárott lép pályára együttesünk.

A hétfői regeneráció után, háromszor két edzéssel készül a csapat. Kedden, szerdán és csütörtökön délelőttönként 10:00 órától, délutánonként pedig 17:00 órától vezényel tréninget Spisljak mester. A felkészülés ezúttal a 4-es Honvéd utcai pályán zajlik, mivel a FŰ3-as pályán karbantartási munkálatok folynak. Pénteken délelőtt aztán útra kel az alakulat és aznap délután még egy átmozgató foglalkozást hajtanak végre már a Rákóczi Stadionban. Kertész Tamás vállsérülését műteni kell, így Ő ebben a szezonban valószínűleg már nem tud a csapat segítségére lenni. Mursits kapus térde sérült a múlt heti egyik edzésen, így pályára lépése még kérdéses. Mindenki más egészséges és rendelkezésre áll.

Időközben programváltozás történt, mivel a FŰ3-as pálya karbantartási munkálatai csúsznak, így a szakmai stáb úgy döntött, hogy a kedd délelőtti edzés itt kerül megrendezésre.

Újabb változás, hogy a csütörtök délutáni edzés a Kórház utcában kerül megrendezésre. Kezdési időpont: 16:00 óra.

20150414

Az edzések minden szurkolónk és érdeklődő számára megtekinthetők.

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás