Budaörs – Békéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 34. forduló

Budaörs – Békéscsaba 1912 Előre

1-0 (0-0)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. április 25. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Grosics Gyula Stadion

Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 13.

Játékvezető: Molnár Attila

Asszisztensek: Király Zsolt, Vörös Dániel

Tartalék játékvezető: Berényi Tamás

Budaörs: Szabó Balázs, Menyhárt Attila, Pintér Dominik, Kékesi Alexander Richárd, Fényes Szabolcs, Zsidai László, Halmai Ádám, Petneházi Márk, Pethő Bence János, Horváth Emil, Molnár Tibor. Cserék: Tóth Gábor Vilmos, Sajbán Miklós Viktor, Vágó Gábor Richárd, Halácsi Fülöp Mirkó, Czár Richárd Gula Boldizsár.
Vezetőedző: Márkus Tibor

Békéscsaba: Krnács Richárd, Nagy Sándor, Kitl Miklós, Nikola Pantovic, Szabó Péter, Fazekas Lóránt, Kovács Ádám Tibor, Bora György, Horváth Péter, Kasik Ákos, Paudits Patrik. Cserék: Laky László, Gránicz Patrik, Lukács Raymond Barna, Ilyés Tamás, Hodonicki Márk, Tóth Péter.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

 Gólszerző: Pethő Bence János (76. perc).

 Sárga lapok: Zsidai László (10. perc), Kasik Ákos (56. perc), Bora György (90. perc), Pethő Bence János (93. perc).

76. perc: tömörülés volt a csabai tizenhatoson belül, a játékvezető szabálytalanságot látott és tizenegyest ítélt. A büntetőt Pethő biztosan értékesítette, 1–0.

94. perc: a játékvezető büntetőt ítélt a Békéscsabának. A labdának Lukács futott neki, és a kapu mellé lőtte.

Fotó: Budaörs

A 2. percben egy baloldali beadás után Kovács Ádám két méterről nem tudta bevenni a hazaiak kapuját. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán, a 10. percben Zsidai kapott sárga lapot Pantovic buktatásáért. A 16. percben Pethő középre adása után menteni tudtak a békéscsabai védők. Három perccel később Petneházi remek átadása után Molnár került ziccerbe, de nagy helyzetben a jobb alsó sarok mellé lőtte a labdát. A 21. percben lila-fehér szöglet után az előrehúzódó Fazekas sarkazása célt tévesztett. A 31. percben Paudits lövését védte a hazaiak kapusa.

Fordulás után az 52. percben Borát kellett ápolni, majd mindkét oldalon egy-egy cserét láttunk. A 65. percben egy röviden hazafejelt labdát, Szabó kapus menteni tudott Lukács elöl. A 73. percben Pantovic húsz méteres lövését védte a budaörsi kapus. A 76. percben büntetőből megszerezte a vezetést a Budaörs. Ezután a csabaiak mindent elkövettek az egyenlítésért, Gránicz közel is volt hozzá a 87. percben. A 93. percben a vendégek egyenlíthettek volna, de Lukács elhibázta a tizenegyest, így a lila-fehérek vereséget szenvedtek.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/552646219472345

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás