Ferencvárosi TC II. – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 119 másodperc.

Ferencvárosi TCBékéscsaba 1912 Előre

Felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC II. – Békéscsaba 1912 Előre

0-2 (0-2)


Időpont: 2024. február 24. (szombat) 12:00 óra

Helyszín: Budapest, Népligeti Sporttelep

Cím: 1101 Budapest, Kismartoni út 4.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

FTC: Radnóti Dániel, Ladányi Gergő, Almássy Levente, Horváth Bence, Molnár Márton, Manner Balázs, Keita Djamadi, Berényi Erik, Szabó Szilárd, Bagi Ádám, Gágyor Domán. Cserék: Tóth Zalán, Nemes Márton, Birkás Gergely.
Vezetőedző: Korolovszky Gábor

Békéscsaba: Póser Dániel, Kovács Gergő, Albert István, Bora György, Mihály Bálint, Hodonicki Márk, Farkas Márk, Tóth Máté, Pusztai András, Zádori Krisztián, Sármány Kristóf. Cserék: Krnács Richárd, Komáromi Csongor, Pintér Norbert, Zvara Levente, Szabó Csaba, Kuzma Hunor, Hulicsár Máté, Himics László.
Vezetőedző: Csató Sándor

 Gólszerzők: Zádori Krisztián (10. perc), Pusztai András (45. perc).


Az ősszel megszokott nyitott hadrend már a 9. percben meghozta a vezetést és ezt követően is irányítottuk a játékot. Ekkor még a ferencvárosiak jól fedték le a védő harmadukat, csak a végjátékban kapituláltak újból, amikor Pusztai talált be egy szépen kidolgozott akció végén.

A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, ez azonban kevésnek bizonyult az eredmény módosításához. Cseréink ismét jól szálltak be és abszolút hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez. Érkeztek a helyzetek is, de vagy a kapus vagy a kapufa megvédte a fővárosiakat az újabb góloktól.

Csató Sándor: – Jó iramú mérkőzést játszottunk, az első negyvenöt perc során sok szép támadásunk volt. A második félidő első harmadában kicsit kapkodtunk, a cserék hatására azonban visszatért játékunk a régi mederbe. Csak azt sajnálom, hogy nem tudtunk nagyobb arányban nyerni.


Az FTC-MVM Népligeti Sportközpont a Ferencvárosi Torna Club központi sporttelepe.

https://www.fradi.hu/ftc-mvm-sportkozpont


Esemény:


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.