Dorogi FC – Békéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2019/2020. 16. forduló

Dorogi FC – Békéscsaba 1912 Előre

4-1 (2-0)

Időpont: 2019. november 6. (szerda) 13:30 óra

Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion

Cím: 2510 Dorog, Köztársaság út 3.

Játékvezető: Szőts Gergely

Asszisztensek: Kis Zoltán, Legeza László

Tartalék játékvezető: Móri Tamás

Dorog: Mursits Roland, Takács Péter, Forró Gyula, Berkó Ádám, Papp Máté, Albert Ádám, Dlusztus András, Nyíri Vince Tóbiás, Földi Botond, Délczeg Gergely, Paudits Patrik. Cserék: Borsos Vilmos, Mészáros Áron, Beke Péter, Vígh Ádám, Lencsés Balázs, Németh Ádám Pál, Girsik Áron-Róbert.
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Békéscsaba: Ribánszki László, Farkas Márk, Nagy Sándor, Mészáros Márk, Olasz Dénes, Szalai Dániel, Hursán György, Babinyecz Balázs, Kovács Ádám Tibor, Anton Bidzilya, Gréczi Márton Péter. Cserék: Uram János, Dávid Zoltán Gergő, Váradi Ádám, Nikola Pantovic, Tóth Dániel, Ilyés Tamás, Burai Erik Csaba.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gólszerzők: Délczeg Gergely (36. perc), Paudits Patrik (38. perc), Földi Botond (78. perc), Vígh Ádám (86. perc), Nikola Pantovic (92. perc).

Sárga lapok: Olasz Dénes (11. perc), Dlusztus András (11. perc), Gréczi Márton Péter (17. perc), Szalai Dániel (38. perc), Nagy Sándor (55. perc), Farkas Márk (64. perc), Albert Ádám (83. perc), Mursits Roland (91. perc).

A hetedik percben a hazaiak előtt adódott lehetőség: Papp ívelt középre, de Ribánszki felszedte a labdát. Az első negyedóra végén Kovács vette célba a dorogi kaput, de Mursits bravúrral védett. A 21. percben kényszerű cserét kellett Schindler Szabolcsnak végrehajtania: Olasz Dénest Tóth Dániel váltotta. A 25. percben Földi próbálkozott lövéssel, de beleléptek a csabai védők. A 28. percben Mészáros lőtt kapura egy szöglet után, de Mursits a helyén volt. Három perccel később Takács eresztett el egyet mintegy 22 méterről, de a játékszer elkerülte a csabai kaput. A 36. percben bal oldalról végzett el bedobást a Dorog, Forró kapta a labdát és beívelésére Délczeg érkezett a legjobban, aki a hosszú sarokba fejelt, 1-0. Két egységgel később Földi Botond iramodott meg a szélen, az alapvonalig vitte be a labdát, majd középre adott és Paudits pedig a hálóba lőtte a labdát, 2-0. A 45. percben Albert ívelt középre egy sarokrúgást, Földi Délczeghez passzolt, aki egyet tolt a labdán, majd lőtt, ami alig kerülte el a kaput.

A félidőben cseréltünk, Kovács helyett Pantovic folytatta. Az 50. percben Pantovic szögletéből Hursán veszélyeztetett, fejese alig kerülte el a kaput. Egy perccel később Szalai adott középre, Nyíri Vince reagált és menteni tudott az érkező Pantovic elől. Az 55. percben Babinyecz próbálkozott lövéssel, Takács azonban útját állta. Az 57. percben Pantovic ívelt középre egy szabadrúgást, a labda végül érintés nélkül hagyta el a játékteret, veszélyes volt. Az 59. percben Németh Szabolcs is cserélt, az egyik gólt szerző Délczeg hagyta el a pályát és Mészáros Áron kapott lehetőséget. A 72. percben Forró bal oldalról adott középre, Albert Ádám kapta a labdát, aki egy igazítás után lőtt, de a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 75. perc veszélyes bal oldali akciót vezetett a Békéscsaba, Gréczi iramodott meg, majd befelé húzott és éles szögből lőtt, de Mursits hárítani tudott. A 78. percben Papp végzett el szögletet a bal oldalról, ami után nagy kavarodás alakult ki a csabai kapu előtt. Ribánszki védett, de utána Földi Botond elé került a labda, aki a hosszú sarokba lőtt, 3-0. A 81. percben mindkét szakvezető cserélt: dorogi oldalon Vígh váltotta Pauditsot, csabai oldalon pedig Hursán hagyta el a pályát és Ilyés kapott játéklehetőséget. Két perccel később Németh Szabocs újra cserélt Girsik Áron jön be Papp helyett. A 86. percben Földi Botond adott laposan középre, Vígh kiválóan érkezett és a kapuba lőtte a labdát, 4-0. A 92. percben Pantovic végezte el a megítélt büntetőt, amit elsőre Mursits védeni tudott. A játékvezető megismételtette a tizenegyest és másodszorra Pantovic már nem hibázott, 4-1.

Schindler Szabolcs: – Hétről-hétre az életünkért küzdünk. Az egyik csapat kíméletlenül kihasználta a lehetőségeit, a másik meg nem.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2192065780893511/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Élő szöveges tudósítás Információk

Jegyzőkönyv

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!