Dorogi FC – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 326 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2018/2019. 35. forduló

Dorogi FC – Békéscsaba 1912 Előre

1-2 (1-1)

Időpont: 2019. május 1. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion

Cím: 2510 Dorog, Köztársaság út 3.

Játékvezető: Nazsa Tamás

Asszisztensek: Horváth Róbert, Bede Tamás

Tartalék játékvezető: Nagy Norbert

Dorog: Szentpéteri Viktor, Nagyházi Dávid. Városi Viktor. Erdélyi Botond, Hegedűs Márk, Vígh Ádám, Papp Máté, Dlusztus András, Csató Martin, Tomas Lénárt, Faragó Tomás. Cserék: Barna Gergő Ákos, Sitkun Illés, Beke Péter, Nagy Zsombor, Fodor Ákos, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Miskei Attila

Békéscsaba: Ribánszki László, Zahorán Balázs, Nagy Sándor, Szatmári István, Urbin Péter, Máris Dominik, Szalai Dániel, Király Patrik, Viczián Ádám, Szélpál Norbert, Sinanovic Sinan. Cserék: Uram János, Gigacz Ákos Lázár, Ilyés Tamás, Bán Benedek, Pilán Márkó, Mácsai László, Vólent Roland.
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerzők: Máris Dominik (23. perc), Hegedűs Márk (27. perc), Viczián Ádám (73. perc).

Sárga lapok: Szalai Dániel (41. perc), Szélpál Norbert (67. perc), Tomas Lénárt (73. perc).

Sorozatban harmadszor győzött az Előre Boér Gábor századik mérkőzésén

22. perc: Máris egy védelmi hiba után emelt a kapuba, 0-1.

27. perc: Hegedűst buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a sértett értékesítette, 1-1.

73. perc: Sinanovic egy ütközés után elesett a tizenhatoson belül, a játékvezető tizenegyest ítélt. Viczián a jobbra vetődő Szentpéteri mellett a kapu bal oldalába lőtt, 1-2.

A mérkőzésen Boér Gábor századik alkalommal ült az Előre kispadján. Mezei és Babinyecz eltiltás, Gránicz, Hursán, Lustyik, Mészáros sérülés miatt nem szerepelhetett. A 6. percben Urbin öt méterről mellé fejelt.Öt perccel később Viczián lövését Szentpéteri szögletre ütötte. A Békéscsaba irányította a játékot és a 22. percben megszerezte a vezetést, amire gyorsan jött a hazai válasz. A félidő hajrájában a hazaiak kezdeményeztek többet, de a vendégek jól védekeztek. A 40. percben a sérült Nagy Sándor helyére Pilán állt be.

Fordulás után az 53. percben Városi elöl tisztáztak a lila-fehér védők. Az 58. percben a gólszerző Máris Dominik helyére Vólent Rolandot küldte a pályára Boér Gábor. A dorogiak kettős cserével igyekeztek javítani a támadó játékukon. A 71. percben Sinanovic próbálkozását védte Szentpéteri. Majd két perc múlva tizenegyest harcolt ki a csabai támadó, amit Viczián értékesített. A küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyert a Békéscsaba.

Boér Gábor: – Annak ellenére, hogy nehéz mérkőzés volt, végig kézben tartottuk a meccset. Egyáltalán nem volt benne a Dorog játékában az egyenlítés, de egy buta hiba miatt mégis sikerült nekik. Örülök, hogy ezután tudtunk újítani és újabb három ponttal gazdagodtunk. Rengeteg pontrúgást és lehetőséget dolgoztunk ki, melyekből akár sokkal hamarabb is megszerezhettük volna az előnyt. Nagyon köszönöm a srácoknak a mai és az elmúlt száz mérkőzésen nyújtott teljesítményt és az élményeket is, melyeket adtak nekem. Óriási dolognak tartom, hogy még mindig versenyben vagyunk a bronzéremért és nagyon büszke vagyok arra, hogy edzőjük lehetek. Bízom benne, hogy a jövőben is mindenki megtalálja majd a számítását.

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

YouTube Élő tudósítás Információk

Jegyzőkönyv

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1693784310725023/

line_purple

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!