DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 11. forduló

DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

0-2 (0-1)

Felhívjuk a bajnokira kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a biztonsági előírásokat szem előtt tartva a meccs alatt végig viseljenek maszkot!

Időpont: 2020. október 4. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Debreceni Nagyerdei Stadion

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

Játékvezető: Berényi Tamás

Asszisztensek: Hofbauer Roland, Sinkovicz Dániel

Tartalék játékvezető: Farkas Tibor

DEAC: Szabados István, Papp Ferenc, Sándor Tamás, Spitzmüller István, Belényesi Csaba, Takács Péter, Nagy Zoltán, Damásdi Alex, Nikitscher Tamás, Gyönyörű Gergő, Orosz Marcell. Cserék: Tóth Dániel, Karikás Krisztián Norbert, Rezes László, Urbin Péter, Kertész Tamás, Kiss Bence János, Székely Dávid, Burai Erik Csaba.
Vezetőedző: Balogh Pál

Békéscsaba: Uram János, Farkas Márk, Kitl Miklós, Mészáros Márk, Nikola Pantovic, Máris Dominik, Király Patrik, Babinyecz Balázs, Hodonicki Márk, Bora György, Horváth Péter. Cserék: Czinanó Antal Áron, Gránicz Patrik, Váradi Ádám, Fazekas Lóránt, Kovács Ádám Tibor, Anton Bidzilya, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

 Gólszerzők: Király Patrik (39. perc), Paudits Patrik (56. perc).

 Sárga lapok: Damásdi Alex (51. perc), Hodonicki Márk (78. perc).

A vendégek találtak hamarabb magukra, átvették a játék irányítását, tetszetős akciókat vezettek és gyakorlatilag csak a DEAC tárfelén folyt a játék. A 39. percben aztán Király Patrik gondolt egyet és távoli lövésével meglepte Szabadost, 0-1. Az előny birtokában magabiztosabban játszottunk, de a szünetig már nem változott az eredmény.

Fotó: Kovács Péter

A második játékrészben kezdeményezőbben lépett fel az egyetemi csapat, kisebb helyzetekig is eljutottak, de az 56. percben egy gyönyörű támadás végén Paudits duplázta meg az előnyt, 0-2. A folytatásban kockáztatott és szerkezetet váltott Balogh Pál, a hajrában a DEAC mindent egy lapra feltéve támadott, melynek eredményeként hatalmas területek nyíltak a csabaiak előtt, ezeket azonban már nem sikerült újabb gólra váltani.

Összességében az egész mérkőzést irányítva, taktikusan és megérdemelten hoztuk el a három pontot Debrecenből.

Balogh Pál: – Bár akadtak felvillanásaink, messze ez volt a szezon leggyengébb teljesítménye és erre az sem mentség, hogy a középpályáról nagyon hiányzott két kulcsemberünk. Sajnos nem nyújtottuk azt, ami egy kiesés elkerüléséért küzdő csapattól elvárható. Hiányzott a határozottság, főleg a kapu előtti szituációkban.

Preisinger Sándor: – Végig taktikusan futballoztunk, az történt a pályán, amit elterveztünk. Csak a játékunk sebességével és a passzok pontosságával vagyok elégedetlen, ezeken próbálunk javítani.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/781492619351632

Információk Jegyzőkönyv Tabella

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!