Információk: DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

Időpont: 2020. október 4. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Debreceni Nagyerdei Stadion

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

Belépőjegy információk:

A vendég belépők elővételben egységesen 1.200,- forintba kerülnek, a helyszínen pedig 1.500,- forintért lehet majd jegyeket vásárolni. A mérkőzés napján 13:00 órakor nyitnak a pénztárak. Kizárólag a hazai A2, A3 és A4, valamint a vendég D3 és D4 szektorok kerülnek megnyitásra. A személyesen történő jegyvásárlás alkalmával a rendező klub NEM kér személyazonosításra alkalmas okiratot. Az online  módon történő vásárlásnál, a számla kiállítása miatt szükséges az adatok megadása.

Elővételes jegyvásárlás online módon:
https://jegy.deac.hu/stadionLayout

Szeretnénk biztatni kedves szurkolóinkat, hogy éljenek az elővételes jegyvásárlás lehetőségével, hogy elkerüljék a szükségtelen sorbaállást a mérkőzés előtt!

Megközelítési információk:

 A Nagyerdei stadion Debrecenben a Nagyerdei Park 12. szám alatt található. Északi és észak-keleti oldalról a Nagyerdei kőrút déli és dél-keleti oldalról az Ady Endre út, nyugati oldalról a Pallagi út határolja. A létesítményt a hazai szurkolók dél felől a Simonyi út – Pallagi út, nyugat felől a 35-ös út – Bólyai út – Nagyerdei krt., észak felől a Pallagi út, keleti irányából a Kassai út – Zákány u. – Martinovics út – Nagyerdei krt. felől közelíthetik meg. A vendégszurkolók az elkerülő út – régi 4-es út – Kassai út – Benczúr u. – Ady E. út. – Nagyerdei krt. felől közelíthetik meg gépjárművekkel. Tömegközlekedéssel: az 1-es villamossal az Aquaticum megállóig, a 16-os autóbusszal a Szociális otthon megállóig, illetve a 10-es, 12-es, 13-as, 22-es és 24-es autóbuszokkal a Klinikák megállóig utazva közelíthető meg.

47-es főút – Mikepércsi út – Homokkerti felüljárón egyenesen áthaladni a Sumen utcára – tovább a Rákóczi utcán – a Fórum bevásárló központ után jobbra a villamossínekkel párhuzamosan a Péterfia utcára – Simonyi út – a Pálma étteremnél balra a Nagyerdei körútra – a Klinikák elhagyása után, a Pallagi úti kereszteződésen egyenesen áthaladva elérhető a stadion. VIP vendégek a Pallagi úti kereszteződésen egyenesen áthaladva, a második lehetőségnél jobbra lekanyarodva a sorompós bejáratnál találják meg a VIP parkolót.

Felhívjuk a bajnokira kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a biztonsági előírásokat szem előtt tartva a meccs alatt végig viseljenek maszkot!

Térkép:

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!