Budapest Honvéd-MFA II. – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 266 másodperc.

Budapest HonvédBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024.
8. forduló

Budapest Honvéd-MFA II. – Békéscsaba 1912 Előre

1-5 (1-2)

A BELÉPÉS INGYENES!


Időpont: 2023. szeptember 24. (vasárnap) 12:00 óra

Helyszín: Honvéd MFA Utánpótlás Centrum

Cím: 1194 Budapest, Bozsik József sétány

Játékvezető: Maml Zoltán

Asszisztensek: Sinkovicz Dániel, Deme Rajmund

Honvéd: Gyetván Márk, Horváth Botond Zoltán, Vojto István, Babulják Márk, Polák Kevin Róbert, Simon Benedek, Kaczvinszki Dominik, Tóth Levente Sándor, Menyhárt Barnabás, Haragos Viktor József, Palócz Balázs. Cserék: Megyeri Gábor, Kubitsch Kristóf, Tarcson Attila Ákos, Benkő László, Szabó Bence Márk, Simon Szabolcs István.
Vezetőedző: Kurucsai Milán

Békéscsaba: Póser Dániel, Farkas Márk, Mihály Bálint, Pintér Norbert, Vólent Roland, Váradi Ádám, Hodonicki Márk, Mikló Roland, Albert István, Bora György, Sármány Kristóf. Cserék: Krnács Richárd, Komáromi Csongor, Futó Zsombor, Zvara Levente Mátyás, Zádori Krisztián, Máris Dominik, Rédling Kevin, Kuzma Hunor Álmos, Kóródi Nándor, Geiger Norbert Attila.
Vezetőedző: Csató Sándor

 Gólszerzők: Pintér Norbert (18. perc), Vólent Roland (32. és 55. perc), Simon Benedek (36. perc), Geiger Norbert Attila (72. perc), Kóródi Nándor (81. perc).

 Sárga lapok: Hodonicki Márk (6. perc), Vólent Roland (45. perc), Albert István (53. perc), Simon Benedek (53. perc), Bora György (64. perc), Kóródi Nándor (75. perc).

 Piros lap: Kaczvinszki Dominik (50. perc), Rédling Kevin (89. perc).


A megszokott Békéscsabát láthatták a pályán a Kispestre is elutazó szurkolók, amely kezdettől dominálta a mérkőzést és agresszív támadójátékkal próbált mielőbb előnyt szerezni. Ez a pillanat a 18. percben jött el, amikor egy balról középre tett labdát az üresen hagyott Pintér helyezett elegánsak a kapu bal oldalába pár lépésről (0-1). Tovább támadtak a lilák, ennek a hozadéka lett Vólent találata is, aki centerpozícióban brusztolta ki magának a lehetőséget bő félórányi játék után (0-2). A hazaiak válasza sem váratott sokat, Simon büntetőből vette be Póser kapuját, miután egy alapvonali betörést Mikló állított meg szabálytalanul (1-2). Ettől egy kicsit felbátorodtak a Honvéd fiataljai, de nem tudták veszélyeztetni a csabaiak vezetését.

A második félidőre pedig visszatért a játék a korábbi medrébe. Egy rossz becsúszás miatt már az elején emberelőnybe került az Előre – Kaczvinszki Dominik kapta meg a második sárga lapját -, Vólent pedig gyorsan lemásolta első gólját (1-3). Egyirányú játék folyt, a viharsarki játékosok nagy kedvvel fociztak, jelentős fölényt kiharcolva. A meccs utolsó negyedében a frissen beszálló támadók is bizonyítottak: előbb Geiger fejezett be egy mélységi kiugratást (1-4), majd Kóródi volt határozott a kapu torkában (1-5), magabiztossá téve a lilák megérdemelt sikerét, még akkor is ha a 89. percben Rédling is kiállt, mert szintén megkapta második sárga lapját – így a soron következő, Dabas elleni hazai mérkőzést biztosan ki kell majd hagynia.

Csató Sándor: – Amiért jöttünk, elértük. Magabiztos győzelem volt, bár akadt egy rövid időszak, amikor az ellenfél is jól nézett ki. Úgy vélem, ilyen arányban is megérdemelt a sikerünk.


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.