Budaörs – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 218 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 6. forduló

Budaörs – Békéscsaba 1912 Előre

1-1 (1-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. augusztus 29. (vasárnap) 17:30 óra

Helyszín: Budaörsi Városi Stadion

Cím: 2040 Budaörs, Árok utca 1-3.

Játékvezető: Kovács Imre

Asszisztensek: Bertalan Dávid, Tőkés Róbert

Tartalék játékvezető: Sipos Tamás

Budaörs: Dala Martin, Menyhárt Attila, Kapronczai Gergely, Kékesi Alexander Richárd, Gyurácz András, Molnár Csaba, Gula Boldizsár, Petneházi Márk, Balázs Zsolt, Sajbán Miklós Viktor, Winkler András. Cserék: Tóth Gábor Vilmos, Szabó Balázs, Pintér Dominik, Bognár Dávid, Zsidai László, Halácsi Fülöp Mirkó, Fényes Szabolcs, Lengyel Béla, Vankó Imre, Horváth Roland, Tóth Keve, Jász Gergő Koppány.
Vezetőedző: Márkus Tibor

Békéscsaba: Krnács Richárd, Farkas Márk, Nagy Sándor, Kitl Miklós, Lukács Raymond Barna, Máris Dominik, Sipos Gábor, Albert István, Varga Szabolcs, Bora György, Horváth Péter. Cserék: Winter Dániel, Gránicz Patrik, Mészáros Márk, Szabó Péter, Király Patrik, Mikló Roland, Fazekas Lóránt, Kovács Ádám Tibor, Hodonicki Márk, Puskás Gábor Sándor, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

 Gólszerzők: Balázs Zsolt (12. perc), Lukács Raymond Barna (35. perc).

 Sárga lap: Varga Szabolcs (29. perc).

A találkozó előtt avatták fel hivatalosan is a budaörsiek felújított stadionját, így rövid beszédeket hallgathattak meg a kilátogató szurkolók. Már a 2. percben veszélyeztettek a hazaiak, Albert azonban blokkolta Winkler lövését. A folytatásban is a Budaörs irányította a játékot és a 12. percben Balázs Zsolt révén meg is szerezte a vezetést, 1-0. A 18. percben Petneházi Márk szabadrúgása után Krnács kapus bravúrral mentett. A 21. percben Varga Szabolcs beadása után Lukács elöl mentettek szögletre a védők. A csabaiak próbálkozásai a 35. percben góllá értek, Lukács tudott fejjel egyenlíteni, 1-1. A 39. percben Petneházi 24 méteres szabadrúgását védte bravúrral Krnács kapus.

Fotó: facebook.com/BSC1924

A szünetben mindkét csapat cserélt, a békéscsabaiaknál Király Patrik és Szabó Péter állt be Bora György, valamint Nagy Sándor helyére. A hazaiaknál Zsidai érkezett Sajbán helyett. Az Előre fölényben játszott ebben a játékrészben, a hazaiaknak elvétve akadtak csak pillanatai: az 56. percben Király, a 63. percben Horváth Péter került nagy helyzetbe. A 70. percben a csereként beállt Paudits lövését védte bravúrral Dala kapus. A 77. percben Balázs Zsolt fejelt nyolc méterről fölé. A 90. percben a csereként beállt Gránicz a kapufát találta el.

A hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, majd két ziccert is hibáztak. A félidő felétől feljött a Békéscsaba, Varga Szabolccsal nehezen bírt Menyhárt és a szélső egyik elfutása után Lukács egyenlíteni tudott. Fordulás után átvette a játék irányítását a lila-fehér együttes, sorozatban dolgozta és hagyta ki a nagy helyzeteket. A hajrában némileg feltámadt Budaörs, de ha legalább Gránicz kapufája bemegy elhozhatta volna a három pontot a Békéscsaba.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/132959058960742

Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: