BKV Előre – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 234 másodperc.

BKV ElőreBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024.
10. forduló

BKV Előre – Békéscsaba 1912 Előre

0-3 (0-1)

A BELÉPÉS INGYENES!


Időpont: 2023. október 8. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: BKV Előre Sporttelep

Cím: 1087 Budapest, Sport u. 2.

Játékvezető: Kovács Gábor Péter

Asszisztensek: Nagy Márk, ifj. Imrő János

BKV Előre: Szüsz Marcell Tamás, Reizer Dávid, Forgács Péter, Szabó Norman Áron, Zoboki Levente, Szántó Róbert, Kesselbauer Ákos Sándor, Dani Zoltán Antal, Ihos Ádám Lajos, Kerék László, Takács Dominik. Cserék: Nyerges Áron Joel, Rimóczi Tamás, Mudri Márk, Madarász Zétény, Kilin András, Mile Zsombor, Vecsey Zalán Tamás, Körösi Viktor.
Vezetőedző: Balogh Béla

Békéscsaba: Póser Dániel, Komáromi Csongor, Futó Zsombor, Pintér Norbert, Vólent Roland, Váradi Ádám, Hodonicki Márk, Mikló Roland, Albert István, Bora György, Sármány Kristóf. Cserék: Krnács Richárd, Farkas Márk, Mihály Bálint, Zvara Levente Mátyás, Zádori Krisztián, Máris Dominik, Rédling Kevin, Kóródi Nándor, Kuzma Hunor Álmos, Geiger Norbert Attila.
Vezetőedző: Csató Sándor

 Gólszerzők: Albert István (25. perc), Zádori Krisztián (70. perc), Vólent Roland (91. perc).

 Sárga lapok: Bora György (33. perc), Futó Zsombor (40. perc), Albert István (63. perc), Kerék László (65. perc), Farkas Márk (69. perc).


Csató Sándor a Dabas elleni mérkőzéshez képest egyet változtatott a kezdőcsapatán, Mihály Bálint helyett Komáromi Csongor kezdett, az egy héttel ezelőtt kisebb fejsérülést szenvedő Albert István pedig ezúttal is játékra jelentkezett.

A belső védő a 25. percben egy szöglet utáni fejessel szerezte meg a vezetést csapatának és már a harmadik gólját jegyezte a szezonban (0-1). Az első félidőben ugyan még volt több helyzete is a vendégeknek a fordulót 50 százalékos mérleggel kezdő fővárosiakkal szemben, de több találat nem született.

A fordulást követően sokáig úgy tűnt, hogy az Előre nem tudja lezárni a meccset, azonban a 71. percben a pár perccel korábban beálló Zádori Krisztián eldöntötte a három pont sorsát (0-2). A végeredményt már a hosszabbítás pillanataiban a hatodik bajnoki gólját szerző Vólent Roland állította be (0-3). Mindenképpen említésre méltó, hogy a 62. percben beálló Farkas Márk századik mérkőzésén lépett pályára lila-fehér mezben, amihez gratulálunk!

Csató Sándor: – A játékunk nem volt olyan gördülékeny, mint az előző hetekben, ettől függetlenül a győzelemnek örülünk.

A Békéscsaba sikerével továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát, hét ponttal megelőzve az ESMTK-t, a fővárosi együttes ráadásul éppen a következő fordulóban, október 15-én látogat a Kórház utcába.


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.