BFC Siófok – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 273 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2022/2023. 16. forduló

BFC Siófok – Békéscsaba 1912 Előre

2-2 (2-0)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. november 9. (szerda) 13:00 óra

Helyszín: Siófok Városi Stadion

Cím: 8600 Siófok, Dr. Révész Géza u. 11.

Játékvezető: Gaál Ákos

Asszisztensek: Horváth Zoltán, Kulman Tamás

Tartalék játékvezető: Papp Ádám

Siófok: Hutvágner Gergely, Debreceni Ákos, Varga Bence, Eördögh András, Horváth Péter, Szakály Attila, Girsik Áron Róbert, Polényi Gábor, Krausz Raul Zoran, Balogh Bence Benitó, Varjas Zoltán. Cserék: Winter Dániel, Vágó Gábor Richárd, Dénes Csanád Vilmos, Major Gergő György, György Nico Julian, Nyári Patrik, Forgács Dávid Péter, Nikházi Márk, Nagy-Kolozsvári Dániel Kornél, Nyitrai Bence, Makrai Gábor. Farkas Balázs Kesző.
Vezetőedző: Domján Attila

Békéscsaba: Krnács Richárd, Farkas Márk, Kitl Miklós, Zvara Levente Mátyás, Lukács Raymond Barna, Fazekas Lóránt, Hodonicki Márk, Czékus Ádám, Bora György, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor. Cserék: Bukrán Erik, Rajsli Tamás, Váradi Ádám, Máris Dominik, Ilyés Tamás, Mikló Roland, Hamed Yasin, Szabó Csaba, Talpalló Norbert Lajos.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Varjas Zoltán (11. perc), Krausz Raul Zoran (35. perc), Máris Dominik (79. perc), Hamed Yasin (90. perc).

 Sárga lap: Varga Bence (31. perc), Dénes Csanád Vilmos (89. perc), Máris Dominik (92), Zvara Levente Mátyás (93. perc).

A találkozó előtt a Balaton-partiak kilenc ponttal és nyolc hellyel jártak előrébb a csabai gárdánál, így a találkozó esélyese a hazai együttes volt.

Ennek megfelelően a Siófok szerzett vezetést: a 11. percben Szakály Attila jobb oldali szöglete után Varjas Zoltán hat méterről fejelt a bal alsó sarokba (1-0). Az Előre ugyan Lukács révén helyzetbe került, de az egyenlítés nem sikerült, sőt a házigazda megduplázta az előnyét: a 35. percben ismét Szakály volt az előkészítő, aki ezúttal bal oldalról végzett el egy szabadrúgást, a beadásra pedig Krausz Raul érkezett, aki öt méterről a kapu közepébe fejelt (2-0). Négy perccel később Balogh Bence végleg lezárhatta volna a mérkőzést, de Krnács bravúros védést mutatott be, így maradt a 2-0-ás hazai vezetés.

A fordulást követően is volt esélye a harmadik találat megszerzésére a Siófoknak, azonban Nagy-Kolozsvári és Varga Bence sem járt túl a csabai kapus eszén. A cserékkel frissítő Békéscsaba a 79. percben szépített: a tíz perccel korábban pályára lépő Máris Dominik fejjel volt eredményes Horváth Péter középre ívelt szabadrúgása után (2-1). A Lilák a hajrában az egyenlítő gólt is megszerezték: Puskás Gábor beadását követően Hamed Yasin öt méterről bólintott a bal alsó sarokba (2-2).

Brlázs István Gábor: – Az első félidőben bealudtunk, a másodikban viszont a csapat tartását mutatja, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe, amiben cseréink is sokat segítettek.

Domján Attila: – A félidőben elhittük, hogy ezt a meccset megnyertük, hiába figyelmeztettük a játékosokat ennek veszélyére, ráadásul a cseréink is gyengén szálltak be.

A Békéscsaba a döntetlennel ugyan nem lépett előrébb a tabellán, de a hétvégi Haladás elleni mérkőzéshez hasonlóan egy hajrában szerzett góllal tudott pontot szerezni.

Mérkőzés információk:

VIP vendégek belépése a főbejáraton keresztül lehetséges, parkolás a székház előtti parkolóban. Hozzátartozók a főépület mellett található, 4-es kapun keresztül léphetnek a stadionba az előre leadott névsor alapján. Vendég szurkolók a 6-os kapun keresztül tudják a lelátót megközelíteni. Belépőjegy árak: felnőtt 1.600,- Ft / fő, diák-nyugdíjas 800,- Ft / fő. Tizennégy éves kor alatt és 70 év felett megfelelő igazolvány felmutatásával ingyenes a belépés. Fizetni a pénztárban és a büfében is csak készpénzzel lehet.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1143682989623262

Fotók Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: