Békéscsaba 1912 Előre – WKW ETO FC Győr

Merkantil Bank NB II Liga 2019/2020. 18. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – WKW ETO FC Győr

1-1 (0-1)

Időpont: 2019. november 24. (vasárnap) 15:15 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Káprály Mihály

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Sinkovicz Dániel

Tartalék játékvezető: Dolnegó Bálint

Békéscsaba: Ribánszki László, Farkas Márk, Nagy Sándor, Mészáros Márk, Nikola Pantovic, Szalai Dániel, Király Patrik, Hursán György, Babinyecz Balázs, Anton Bidzilya, Gréczi Márton Péter. Cserék: Uram János, Tóth Dániel, Váradi Ádám, Ilyés Tamás, Kovács Ádám Tibor, Polényi Gábor, Burai Erik Csaba.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Győr: Rengel Péter, Vashkeba Vasyl, Szánthó Regő, Kun Bertalan, Vári Barnabás, Andric Nemanja, Borbély Bálint, Charizopulos Márius, Kovács Krisztián, Lovrencsics Balázs, Gengeliczki Gergő. Cserék: Horváth Tamás, Kalmár Olivér, Bagi István, Horváth Zoltán, Simon Márk, Hidi M. Sándor.
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Lovrencsics Balázs (3. perc), Tóth Dániel (94. perc).

Sárga lap: Charizopulos Márius (5. perc), Mészáros Márk (78. perc), Horváth Zoltán (91. perc), Boér Gábor (94. perc).

Nézőszám: 590

A gyors vendéggól után a békéscsabaiak nehezen találtak magukra, a vendégek többet birtokolták a labdát és a kapura is veszélyesebbek voltak. A hazaiaknál Szalai néhányszor a jobb oldalon okozott veszélyt, de a beadásai után mindig menteni tudott a korábbi csabai játékos, Borbély Bálint által irányított győri védelem. Jobbára a mezőnyben pattogott a labda, a kapuk ritkán kerültek veszélybe.

Fordulás után nagyobb sebességre kapcsolt a Békéscsaba. Az 56. percben Gréczi Márton 17 méteres lövését ütötte szögletre a győri kapus. A 75. percben Szalai beadása után Kovács Ádám pörgetett a labdába, ami alig ment fölé. Schindler Szabolcs támadókat küldött pályára az egyenlítés érdekében. A lila-fehérek mentek előre, mindent megtettek az egyenlítésért. A 87. percben Farkas Márk fejese után Burai és Kovács Ádám a kapu torkában maradt le a labdáról. A hosszabbításban szöglet után a csereként beállt Tóth Dániel kiegyenlített.

Boér Gábor: – Igazságtalan a futball, főleg ha igazságtalanná teszik.

Schindler Szabolcs: – Az első félidővel nem voltam elégedett, a gyors győri gól megfogta a csapatot. A második félidőben fölényben voltunk, és úgy érzem nem érdemtelenül egyenlítettünk, amiért dicséret jár a fiúknak.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/808161369623152/’ width=’680′]

Felvételek: MTVA

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2750917964960886/

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Fotók Élő szöveges tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv