Békéscsaba 1912 Előre – Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 211 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 1. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Szeged-Csanád Grosics Akadémia

0-1 (0-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. augusztus 1. (vasárnap) 19:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Takács János

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Tőkés Róbert

Tartalék játékvezető: Nazsa Tamás

Békéscsaba: Krnács Richárd, Nagy Sándor, Lukács Raymond Barna, Mikló Roland, Fazekas Lóránt, Albert István, Varga Szabolcs, Bora György, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor, Paudits Patrik. Cserék: Winter Dániel, Farkas Márk, Kitl Miklós, Gránicz Patrik, Borbély Bence Boldizsár, Máris Dominik, Ilyés Tamás, Kovács Ádám Tibor, Sipaki Patrik Martin.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

Szeged: Molnár-Farkas Tamás, Ódor Máté, Tóth Gábor, Germán Tamás, Gajdos Zsolt, Temesvári Attila, Mohl Dávid, Simon Ádám, Kovács Milán, Gréczi Márton Péter, Dobronoky Viktor. Cserék: Bitó Martin, Farkas Aurél, Murár András, Dobos Áron, Ásványi Balázs, Kővári Róbert, Lestyán Lionel, Kóródi Nándor, Jammeh Haruna.
Vezetőedző: Dragan Vukmir

 Gólszerző: Germán Tamás (60. perc).

 Sárga lap: Albert István (6. perc), Simon Ádám (22. perc), Lukács Raymond Barna (53. perc), Krnács Richárd (60. perc), Farkas Aurél (79. perc), Kővári Norbert (80. perc), Tóth Gábor (84. perc), Kovács Ádám Tibor (86. perc).

Nézőszám: 1.630

Már a mérkőzés elején látható volt, hogy milyen fontos mindkét félnek a találkozó, habár még csak a bajnokság első mérkőzését rendezték. Néhány perces ismerkedés után alaposan egymásnak feszültek a felek, csattogtak a bokák és a kapusoknak is akadt feladatuk. A szünetig ugyan nem esett gól és bár sokat hibáztak a játékosok, lüktető, jó iramú találkozót láthatott a csabai publikum.

Fotó: Bencsik Ádám

A második félidőben Krnács Richárd mentési kísérlete után büntetőhöz jutottak a szegediek, amit a Békéscsabán nevelkedő Germán Tamás értékesített. A 61. percben még nem sejtettük, hogy ez is marad a végeredmény, hiszen az Előre próbált sokat tenni az egyenlítés érdekében, a vendégek pedig, amikor csak lehetőségük nyílt, veszélyes kontrákat vezettek.

A hajrában a békéscsabaiak is kaphattak volna egy büntetőt, ám a játékvezető szerint Kovács Ádám feldobta magát a Molnár-Farkas kapussal történt ütközés után.

A mérkőzést végül az a csapat nyerte meg, amelyik a gólt lőtte, az pedig a tavaly az Előre ellen kétszer is pórul járó Szeged volt.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/892090824851695

Fotók Live stream Élő tudósítás Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: