Békéscsaba 1912 Előre – PMFC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 259 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 24. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – PMFC

1-1 (1-1)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. február 14. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Veizer Roland

Asszisztensek: Berényi Ákos, Punyi Gyula

Tartalék játékvezető: Rúsz Márton

Békéscsaba: Uram János, Farkas Márk, Nagy Sándor, Kitl Miklós, Szabó Péter, Babinyecz Balázs, Kovács Ádám Tibor, Bora György, Horváth Péter, Styecz Bence, Paudits Patrik. Cserék: Krnács Richárd, Gránicz Patrik, Máris Dominik, Pap Szabolcs, Ilyés Tamás, Fazekas Lóránt, Zelik Csaba, Sipaki Patrik Martin, Kasik Ákos.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

PMFC: Helesfay Dónát, Rácz László, Futó Zsombor, Katona Levente, Kónya Dávid, Adamcsek Máté, Grabant Bence, Óvári Zsolt Levente, Preklet Csaba, Króner Martin, Bartha László. Cserék: Hermány Bence, Sági Milán, Németh Márk, Keresztes Barna, Gajág Gergő, Bohata Ádám, Tihanyi Olivér László, Archie Hawkins, Geiger Norbert Attila, Hegedűs Márk.
Vezetőedző: Vas László

 Gólszerzők: Szabó Péter (10. perc), Grabant Bence (28. perc).

 Sárga lapok: Kitl Miklós (41. perc), Styecz Bence (59. perc), Katona Levente (62. perc), Preisinger Sándor (68. perc), Rácz László (72. perc), Tihanyi Olivér László (77. perc).

 Piros lap: Paudits Patrik (63. perc).

Csütörtökön Békéscsaba is vékony hópaplanba burkolózott és ezúttal nem olvadt, feladva ezzel a pályamunkásoknak a leckét, akik több napon keresztül keményen dolgoztak azért, hogy játékra alkalmassá tegyék a Kórház utcai gyepet. Még kisebb hófoltok sem maradtak, attól eltekintve, hogy fagyos volt a talaj, egészen jó állapotú játéktér fogadta a csapatokat.

Fotó: Such Tamás

Szinte azonnal ellenfelére rontott a Békéscsaba, amely szerette volna feledtetni a két héttel ezelőtti Ajka elleni csúnya hazai vereséget. Szabó Péter révén hamar megszerezte a vezetést a házigazda, mégpedig az Előre színeiben a 100. mérkőzésén pályára lépő Nagy Sándor aktív közreműködésével. A pécsiek gyorsan felocsúdtak a bekapott gól után és még nem telt el fél óra, amikor Grabant révén sikerült egalizálniuk. Újabb gól már nem született a félidőben, de ez nem jelenti azt, hogy unalmas lett volna a mérkőzés. Itt is, ott is akadtak lehetőségek. Amikor Paudits kezezése után tíz emberre fogyatkozott az Előre, felcsillant a vendégek előtt a győzelem lehetősége, több akciót is vezettek, ám az eredmény nem változott. Élvezetes, jó iramú, színvonalas csata zajlott a jól előkészített pályán, igazságos döntetlen született.

Preisinger Sándor: – Az első félidőt jól kezdtük, vezettünk is, de utána kaptunk egy olyan gólt, amire egész héten készültünk. Mentálisan és harciasságban teljesen rendben volt a csapat, azokat a dolgokat, amiket akartunk, meg tudtuk játszani az első félidőben, a másodikban viszont fegyelmezetlenség miatt kaptunk egy kiállítást. A folytatásban tisztességgel küzdött a csapat.

Vas László: – Jól kezdtük a mérkőzést. A Békéscsaba az első adandó lehetőségnél egy védelmi hiba miatt megszerezte a vezetést. Ettől függetlenül a srácokra nem lehet egy rossz szavam sem, mert felálltak és csinálták, amit kellett. Volt több lehetőségünk is, hogy megszerezzük a vezetést, ezekkel sajnos nem tudtunk élni. Az összképet tekintve csalódott vagyok, mert ebben a találkozóban szerintem több volt.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/740235963585686

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Fotók Élő tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv