Békéscsaba 1912 Előre – Monor SE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 254 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreMonor SE

NB III. Dél-Keleti csoport 2023/2024.
19. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Monor SE

5-1 (1-1)


Időpont: 2024. március 10. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Újhelyi Tamás

Asszisztensek: Balla Levente, Elek Balázs

Békéscsaba: Póser Dániel, Komáromi Csongor, Kovács Gergő, Farkas Márk, Zádori Krisztián, Hulicsár Máté, Pusztai András, Mikló Roland, Albert István, Tóth Máté, Bora György. Cserék: Czinanó Antal Áron, Krnács Richárd, Pintér Norbert, Zvara Levente Mátyás, Lauri Giuseppe Junior, Himics László, Kuzma Hunor Álmos, Kóródi Nándor, Sármány Kristóf.
Vezetőedző: Csató Sándor

Monor: Bozsó Antal, Majzik Adrián, Szabó Bence, Agóts Tamás, Farkas Ádám, Rácz Milán, Markó Ádám, Juhász Zsombor, Puskás Norbert Tibor, Kocsis Kristóf, Horváth László Dávid. Cserék: Csontos Krisztián Mihály, Papp György, Tóth Bertold, Szin Ferenc, Fekete András, Szabó Csaba.
Vezetőedző: Halgas István

 Gólszerzők: Albert István (36. perc), Juhász Zsombor (38. perc), Pintér Norbert (71. és 83. perc), Zádori Krisztián (87. perc), Sármány Kristóf (92. perc).

 Sárga lap: Majzik Adrián (28. perc), Farkas Márk (51. perc), Mikló Roland (52. perc), Rácz Milán (59. perc), Horváth László (75. perc), Zvara Levente Mátyás (85. perc).

 Piros lap: Papp György (77. perc)

Nézőszám: 430


Mérsékelt tempóban kezdődött a mérkőzés és egészen a 8. percig kellett várni az első csabai lehetőségre, amikor Albert fejelt egy beadást a kapu felé. A 10. percben aztán Pusztai vállalkozott és lövése nem sokkal kerülte el a monori kaput. A 12. percben egy szöglet után Zádori fejelt és Bozsó kapusnak bravúrra volt szüksége, hogy megmentse csapatát a góltól. A 16. percben ismét Zádori fejét keresték a társak, a vendég kapus azonban a helyén volt. A 18. percben Pusztai próbálkozását jegyezhettük fel, aki kapásból lőtt körülbelül 25 méterről. A 19. percben Hulicsár elé került a labda, de nem sikerült gólt szereznie. A 22. percben Tóth szabadrúgása után Hulicsár találta el a kapufát. A 25. percben egy formás támadás végén Tóth Máté lőtt kicsivel a kapu mellé. A 36. percben megtört a jég, amikor Albert fejelt a kapuba (1-0). Két perccel később jött a válasz, amikor a hazai kapu előtti kavarodást kihasználva Juhász fejelt a csabai kapuba (1-1).

Békéscsaba 1912 Előre - Monor SE 5-1 (1-1)

Látszott, hogy a második játékrészre nagy elánnal jöttünk ki és a 47. percben Kovács Gergő fejelt majdnem gólt, majd Komáromi lőtt fölé. A folytatásban inkább a játékvezető percei következtek: érzéseink szerint indokolatlanul és feleslegesen hergelte a kedélyeket a színes lapokkal. Az 57. percben Hulicsár szaladt el a szélen és jól adta be a labdát, azonban a társak lemaradtak a lehetőségről. A 61. percben Pintér és Sármány érkezett Tóth, valamint Hulicsár helyére. A 69. percben ismét kettőt cseréltünk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a frissen beállt Pintér szerezte meg újra a vezetést (2-1). A 77. percben tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, mivel Papp Györgyöt egy igen rossz ütemű becsúszás után kiállította a játékvezető. A 81. percben még Zvara is lehetőséget kapott, aki Pusztait váltotta a pályán. A 82. percben Sármány szöktette magát, majd Pintér elé tálalt mintaszerűen, aki megszerezte második találatát (3-1). A 87. percben még egy pontrúgásból is betaláltunk, hiszen egy szögletet Zádori fejelt a kapuba (4-1). A 90. percben Himics cselezte be magát egészen az ötösig, ahol nagy nehezen szerelték a vendégek. Az i-re a pontot Sármány Kristóf tette fel a 92. percben, hiszen Mikló beadását váltotta még gólra, beállítva a végeredményt (5-1).

Békéscsaba 1912 Előre - Monor SE 5-1 (1-1)

Csató Sándor: – A csapat megtette amit kértünk, a helyzetek kialakítása megvolt, de a szervezetten és jól játszó ellenfél kapuja előtt nem voltunk elég határozottak. A cserék jól szálltak be a második félidőben, sokat tettek annak érdekében, hogy végül magabiztos győzelmet arattunk, amire rá is szolgáltunk.


Információk, esemény, jegyzőkönyv, tabella:

Mérkőzés információkJegyzőkönyv

Tabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.