Békéscsaba 1912 Előre – Kolorcity Kazincbarcika SC

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 10. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Kolorcity Kazincbarcika SC

1-3 (1-2)

Időpont: 2020. szeptember 27. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Dolnegó Bálint

Asszisztensek: Rózsa Dávid, Sinkovicz Dániel

Tartalék játékvezető: Kovács Imre

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Farkas Márk, Nagy Sándor, Kitl Miklós, Pantovic Nikola, Máris Domink, Király Patrik, Hursán György, Hodonicki Márk, Lukács Raymond Barna, Bora György. Cserék: Uram János, Gránicz Patrik, Mészáros Márk, Váradi Ádám, Babinyecz Balázs, Anton Bidzilya, Horváth Péter.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

Kazincbarcika: Horváth László, Fótyik Dominik, Dávid Zoltán Gergő, Oldal Tibor, Majzik Adrián, Tóth László, Oltean Sergiu Adrián, Tóth Borisz Alexander, Mikló Roland, Toma György, Farkas András. Cserék: Szemerédi Norbert József, Németh Tamás, Kovác Alan, Bereczki Dániel, Borbély Bálint, Kelemen Marko, Iszák Dominik.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

 Gólszerzők: Oltean Sergiu Adrián (12. perc), Majzik Adrián (17. perc), Lukács Raymond Barna (45. perc), Oldal Tibor (69. perc).

 Sárga lapok: Preisinger Sándor (69. perc), Máris Dominik (74. perc), Dávid Zoltán (75. perc), Horváth László (76. perc), Bora György (78. perc), Nikola Pantovic (89. perc).

Nézőszám: 1.510

12. perc: Szöglethez jutottak a vendégek. A jobboldalról érkezett beívelés után Oltean közelről a hazai kapuba fejelte a labdát, 0–1.

17. perc: Tóth László adott pontos labdát az alapvonal közeléből Majziknak, aki 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 0–2.

45.perc: Nagy Sándor robogott el a jobb szélen, középre adása után Lukács a bal sarokba lőtte a labdát, 1–2.

69. perc: Oldal becselezte magát a tizenhatoson belülre, és 12 méterről elgurította a labdát a kifutó Czinanó mellett, 1–3.

Fotó: Bencsik Ádám

Lukács ziccere vezette fel a mérkőzést. Ekkor még sokan arra számítottak, hogy a következő hazai támadások egyike már góllal zárul. Ehelyett jött Oltean, aki váratlanul megszerezte a vezetést a Kazincbarcikának. Még mielőtt észhez tért volna a sokkból a Békéscsaba, újabb szép támadás után Majzik növelte a vendégek előnyét.

A csabaiak lassan ocsúdtak fel és több ígéretes akciót is vezettek, ám vagy a jól védő Horváth László, vagy a védők akadályozták meg a csabaiakat a szépítésben. A szünet előtti pillanatokban azután Lukács révén csak összejött a hazai gól.

A szünetben két helyen is változtatott Preisinger Sándor, a csabaiak edzője, majd 9 perc játék után a harmadik csereemberét is pályára küldte. Amíg Gránicz kihagyta ziccerét, Oldal Tibor nem, és máris visszaállt a korábbi különbség. Kezdett reménytelenné válni az Előre helyzete, keményedett a mérkőzés, a játékvezető nem győzte osztogatni a sárga lapokat. Ment előre a Csaba, ám igazi nagy helyzetet már nem tudott kialakítani.

Preisinger Sándor: – A játékosokkal nem volt semmi probléma, az elején kaptunk pontrúgásból egy gólt, a következőnél pedig odapasszoltuk az ellenfélnek a labdát a tizenhatoson belül. Erre a kettőre igazán nem tudtunk felkészülni. Ez meg is adta a mérkőzés alaphangját, de úgy láttam, hogy a játékosok utolsó percig hajtottak és küzdöttek, csinálták azokat az alapelveket, amiket a héten gyakoroltunk, de ennek még kell idő, hogy összeálljon.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/752914985288382

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Fotók Élő szöveges tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv