Békéscsaba 1912 Előre – Kisvárda Master Good

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 362 másodperc.

kisvarda_fc_150

Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017. 26. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Kisvárda Master Good

0-0 (0-0)

Időpont: 2017. március 19. (vasárnap) 15:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Farkas Ádám

Asszisztensek: Berettyán Péter, Szert Balázs

Tartalék játékvezető: Veizer Roland

Békéscsaba: Hrabina Alex, Birtalan Botond, Szalai Dániel, Bagi István, Urbin Péter, Fehér Zsolt, Juhász György, Viczián Ádám, Kelemen Dávid, Szélpál Norbert, Gyurján Bence. Cserék: Máthé Gábor, Nascimento de Oliveira Fabio, Spitzmüller István, Tóth Dániel, Gránicz Patrik, Beszterczei Attila, Pilán Márkó.
Megbízott vezetőedző: Boér Gábor

Kisvárda: Ivancsics Alex, Izing Martin, Bacsa Patrik, Rajczi Péter, Minczér Tibor, Marcolini Dantes Bertucci Lucas, Ryashko Mykhaylo, Fodor András, Papucsek Barna, Szabó Péter, Hei Viktor. Cserék: Talabér Attila, Fodor Ferenc, Horváth Zoltán, Lékai Soma, Gosztonyi András, Horváth Adrián, Cseri Tamás.
Vezetőedző: Révész Attila

Sárgalapok: Ryashko Mykhaylo (73. perc), Kelemen Dávid (79. perc), Szélpál Norbert (84. perc), Birtalan Botond (87. perc), Ivancsics Alex (88. perc), Talabér Attila (90. perc), Viczián Ádám (92. perc).

Piroslap: Horváth Zoltán (84. perc).

Nézőszám: 837

line_purple

Kisvárdán a csapat cserélődött ki a legutóbbi bajnoki óta. Ahogy Révész Attila szakmai igazgató ígérte, kilenc emberét is pihentette azok közül, akik múlt vasárnap és csütörtökön is pályára léptek, Ivancsics Alex és Lucas Bertucci maradt meg hírmondónak a két győztes hazai mérkőzés kezdő tizenegyéből.

A húzás bejött, hiszen a kisvárdai csapat tűnt frissebbnek, és az első helyzet is a vendégek előtt adódott: az 5. percben Bacsa Patrik lövését védte Hrabina Alex. Újabb öt perc elteltével megint Bacsa, majd Minczér Tibor próbálkozott, de a csabai kapus bravúrokkal hárított. A következő lehetőség Ryashko Mykhaylo előtt adódott, de mellé fejelt.

A kezdeti lelkesedés alábbhagyott, ellaposodott a játék, Rajczi Péternek volt még két ígéretes megugrása szünetig, de nem lett belőlük gól. A második félidőt a tavaly ilyenkor még Kisvárdán játszó Bagi István szabadrúgása vezette fel, de Ivancsics oldalra ütötte a húszméteres lövése utáni labdát. Egy ideig a cserék jelentették az eseményeket, vendégoldalon Horváth Zoltán és Gosztonyi András beállításával törekedtek arra, hogy megszülessen a győztes gól, de különösebb veszély már nem alakult ki a kapuknál, sőt Horváth Zoltán kiállítása miatt a hajrában megfogyatkozott a vendégcsapat létszáma.

Boér Gábor: – Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Azt azért el kell mondani, hogy az osztály egyik legstabilabb együttesével játszottunk, akik nagyon kevés gólt kaptak eddigi mérkőzéseiken és ma is bizonyították, hogy a védekezésük nagyon jól meg van szervezve. A héten nagyon kevés időnk volt arra, hogy olyan kombinatív megoldásokat gyakoroljunk, melyekkel ezt a stabil védekezést meg lehet bontani, így szinte csak a pontrúgásokkal és a direktben belőtt labdákkal tudtunk veszélyes helyzeteket kialakítani. Az elsődleges cél a mai napon az volt, hogy a küzdőszellemet valahogy visszavarázsoljuk a pályára, hogy ezzel valamicskét vissza tudjunk adni közönségünknek abból, amivel eddig adósak maradtunk.Remélem, hogy meg fogjuk találni góllövő cipőnket és ki fogunk valahogy lábalni ebből a góltalanságból. A héten biztosan erre fektetjük majd a fő hangsúlyt és nagyon remélem, hogy a helyes irányba tudunk tovább haladni.

Révész Attila: – Némileg bosszús vagyok, hiszen győzelemért jöttünk Békéscsabára. Tudtuk, hogy a Békéscsabának szinte élet-halál kérdése volt ez a meccs, nem véletlenül váltottak erre a mérkőzésre edzőt és a játékosok is sokkal tüzesebb állapotban voltak, mint az elmúlt két alkalommal. Az előző két meccsünkhöz képest tíz helyen változtattunk – kiváncsiak voltunk, hogy mire képesek a nagyon motivált hazai együttes ellen. Úgy érzem, az első félidőben bizonyították, hogy helyük van a keretben – nagyon sok lehetőségünk volt, így 2-3 gólos előnnyel kellett volna fordulnunk. A végjátékban – talán a játékhiánynak köszönhetően – nem tudtak megfelelő minőséget a pályára tenni, ezért nagyon sok kontratámadásunk elhalt a rossz beadásoknak és érkezések miatt. Számítottunk arra, hogy a második félidőben a sok futás miatt elfárad a Békéscsaba, kezdtük átvenni az irányítást és szerettünk volna a középpályára frissíteni és egy kicsit kombinatívabb játékkal fel tudtuk volna őrölni őket. Sajnos a Rajczi kényszerű cseréje ezt meggátolta és a hazai kispad provokációja miatt Horváth Zoltán kiállíttatta magát – ami egyébként teljesen jogtalan volt. Egy indiszponált játékvezetés lehetővé tette, hogy a végére egy normális mederben folyó mérkőzés egy kicsit durvább legyen. Ennek ellenére gratuálok mindkét csapatnak, mert a küzdelem jellege azért dominált, a minőség azonban nem. Rengeteg olyan idegőrlő megoldást láttam saját játékosaimtól, amit a későbbiek során már nem szeretnék. Úgy érzem ezúttal Békéscsabán hagytunk két pontot, ez nekünk hiányozni fog, a hazaiak lelkének viszont biztosan jót tesz, hogy szereztek egyet és ezzel talán egy újabb sikerszéria felé indulnak el.

line_purple

Youtube 

Élő tudósítás 

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
http://www.facebook.com/events/1371317772937108/