Békéscsaba 1912 Előre II. – Várfürdő-Gyulai Termál FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 359 másodperc.

gyulai_termal_se_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 8. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Várfürdő-Gyulai Termál FC

1-0 (0-0)

Időpont: 2016. szeptember 25. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Csontos Dávid

Asszisztensek: Varga Balázs, Zsákai Milán

A mérkőzés megtekintése ingyenes!

A mérkőzésről Facebook oldalunk vonatkozó Esemény rovatában élőben tudósítunk.

Békéscsaba: Máthé Gábor, Szajkó Dévald Márk, Huszár Gergő, Kmetykó Kevin, Babinyecz Balázs, Kálmán Szilárd, Balog Zsolt, Mácsai László, Bszterczei Attila, Tóth Dániel, Bozsó Milán. Cserék: Baráth Bence, Konyecsni Zoltán, Tóth Gergő Attila, Kis Richárd, Takács János Dávid, Vozár Dávid.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Gyula: Harman József Ákos, Bogdán Erik, Szabó Csaba, Kerekes István, Zámbori Dániel, Sipos Krisztián, Styecz Milán, Nagy Gergely, Polonio-Guerreiro Joao, Balogh Milán, Okos István. Cserék: Krnács Richárd, Kormos László, Burai Dávid I., Katona György Viktor, Szántó Mihály Sándor, Hoffmann Tamás.
Vezetőedző: Őze Tibor András

Gólszerző: Konyecsni Zoltán (83. perc)

Sárgalapok: Szabó Csaba (36. perc), Balogh Milán (54. perc), Balog Zsolt (62. perc), Vozár Dávid (63. perc), Polonio-Guerreiro Joao (78. perc), Szántó Mihály Sándor (83. perc),  Kormos László (84. perc).

Nézőszám: 250

Az első félidő kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, a Gyula kezdeményezett valamivel többet. Két komolyabb lehetőség is adódott adódott a fürdővárosi Styecz előtt, de a támadó nem tudta megadásra késztetni Máthé kapust, a hazaiak pedig átlövésekből veszélyeztették Harman „portáját”.

Szünet után mindkét fél nagy hibaszázalékkal játszott, de valamivel ekkor is a vendégek mutatkoztak aktívabbnak. Hiába volt kezükben az irányítás, mert adódó helyzeteikkel nem tudtak mit kezdeni, a 85. percben viszont a csereként beállt Konyecsni eldöntötte a három pont sorsát. A csabai támadó a jobb oldalon kapott egy labdát, az alapvonal mellől cselezte be magát a tizenhatoson belülre, és 13 méterről ballal a rövid sarokba helyezett, 1–0.

A hazaiak tipikus egygólos mérkőzésen tartották otthon a három pontot, amihez persze kellettek a gyulai támadók is, akik számos helyzetet puskáztak el a 90 perc során.

line_purple

Szenti Zoltán: – Gratulálok a csapatnak és úgy érzem, hogy amit a sors az utóbbi 3-4 hétben elvett tőlünk, most részben visszaadta.

Őze Tibor András: – A mérkőzésről szakmailag semmit sem tudok mondani. Gratulálok a Békéscsabának.

line_purple

Szenti Zoltán: – A vasárnapi matinén aligha lehet mást célunk, mint az első győzelmünk megszerzése. Az utolsó három fordulóban kétgólos előnyöket adtunk el, picit nagyobb rutinnal talán be tudtuk volna húzni ezeket a pontokat, mivel a játékkal különösebb gondunk nem volt. Remélem, hogy a csapat átérzi a felelősségét a meccsnek és győztesen vonult le majd a pályáról! A Gyulának átlag feletti gyorsasággal rendelkező játékosai vannak, előlük a területeket le kell zárnunk, hogy elkerüljük a bajt. Az alap keretünkből Oláh Laci hasfalhúzódással bajlódik, Kun László pedig az eltiltását tölti, a visszajátszók sorsa pedig a szombat délutáni edzés után dől el.

Őze Tibor: – Egy erős hét zárása lesz a holnapi mérkőzés, mindkét csapat jobb annál, amit a táblázat jelenleg mutat. Remélem, hogy a szerdai hosszabbításos hősies küzdelem fáradtságának nem lesz nyoma a játékosainkon. Ahhoz, hogy sikeresek lehessünk, a Paks ellen mutatott jó játékunkat kell ötvöznünk a Tiszaújváros elleni küzdőképességgel. Mint minden meccsen, így most is a győzelemre törekszünk majd, a három ponttal ugyanis közelebb kerülnénk ahhoz a pozícióhoz, amit a valós játékerőnk mutat. Erdős továbbra is betegséggel küszködik, rajta kívül az eltiltott Ferenczire sem számíthatok, a többiek viszont rendelkezésemre állnak.

line_purple

Fotók Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/205070836574341/