Békéscsaba 1912 Előre II. – Szeghalmi FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 161 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 10. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Szeghalmi FC

0-1 (0-0)

Időpont: 2019. október 19. (szombat) 14:30 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Krajcsovicz Zsolt

Asszisztensek: Ancsin Zoltán, László István Sándor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Mácsai László, Dávid Zoltán Gergő, Kmetykó Márk, Molnár János, Fodor Zsombor, Kasik Ákos, Gigacz Ákos Lázár, Bán Benedek, Szabó Zsombor, Burai Erik Csaba. Cserék: Jakab Gábor, Bukor Zoltán Márk, Körömi Zoltán, Pusztai András, Csicsely János.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Szeghalom: Démusz Dominik, Tatár Sándor, Boros Ádám, Bondár Attila, Veres Zsolt, Sztojka Ádám, Nagy Mihály, Gedó Lóránt, Cserna Richárd, Wéber László, Tóth Gábor. Cserék: Futaki Krisztián, Vass András Pál, Komlósi Miklós, Kapusi Gergely, Balogh Ramon Ádám.
Vezetőedző: Ekker Attila

Gólszerző: Sztojka Ádám (62. perc).

Sárga lapok: Bán Benedek (41. perc), Bondár Attila (56. perc), Dávid Zoltán Gergő (61. perc), Czinanó Antal Áron (62. perc), Gedó Lóránt (71. perc).

Hazai pályán szenvedett vereséget a listavezető Előre II., a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság szombati 10. fordulójában. A lila-fehérek eddigi üldözői közül a Körösladány és a Szarvas is a vártnál jobban megszenvedett a három pontokért. Nem tudott kilábalni az előző heti hullámvölgyből a Gyula, amely hiába szerzett vezetést már a meccs elején, a végén a házigazdáknak sikerült megszerezniük a győztes gólt.

A Szeghalom szervezett játékkal lepte meg ellenfelét és kezdettől letámadta a fiatalokból álló ellenfelét, amely vezéregyéniségeit nélkülözve nem igazán tudott kibontakozni az első félidőben. Szünet után volt egy nagy lehetősége a lila-fehér gárdának ami kimaradt, a másik oldalon viszont egy jogos büntetőből Sztojka megszerezte a vezetést. Nem ült rá a számára kedvező eredményre a Szeghalom, igyekezett volna lezárni a meccset, de újabb találat már nem született. A sárréti gárda taktikai győzelmet aratott, amihez szükség volt a fegyelmezett játékra és egy mérsékeltebben teljesítő Előrére is.

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/676649582842099/