Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 258 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 6. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC

2-0 (0-0)

Időpont: 2019. november 23. (szombat) 13:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Kóródi Ferenc

Asszisztensek: Szilágyi Sándor, Kálnai Mihály

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, Molnár János, Styecz Bence, Mácsai László, Balog Zsolt, Pilán Márkó, Bán Benedek, Burai Erik Csaba, Kasik Ákos. Cserék: Ilyés Tamás, Körömi Zoltán, Gigacz Ákos Lázár, Szabó Zsombor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Szarvas: Krnács Richárd, Vozár Dávid, Zima Dániel, Furár Róbert Tibor, Balogh Gusztáv, Farkas János, Medvegy Ákos Martin, Süli András, Szikora Milán, Bozsó László, Kriska Norbert. Cserék: Kasik Viktor, Polonszki Patrik, Klimaj Zoltán, Bakró Géza Attila, Styecz Milán, Kiri Máté, Sindel Roland.
Vezetőedző: Somogyi János Péter

Gólszerzők: Dávid Zoltán Gergő (73. perc), Ilyés Tamás (93. perc).

Sárga lapok: Medvegy Ákos Martin (7. perc), Pilán Márkó (21. perc), Szabó Zsombor (56. perc), Styecz Bence (59. perc).

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

A Körösladány MSK csapata lett az őszi bajnok a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Magyar Kupa érintettség miatt szeptemberről elhalasztott mérkőzéseket pótoltak szombaton. A listavezető Körösladány a Nagyszénás vendégeként aratott magabiztos győzelmet, és mivel az üldöző Szarvasnak nem termett babér az Előre II. vendégeként, öt pont előnnyel várhatja a tavaszi második felvonást.

A házigazdáknak a dobogós helyezés megszerzése, a vendégeknek pedig a listavezető további üldözése miatt volt fontos a 3 pont begyűjtése Békéscsabán. Az első félidőben küzdelmes mezőnyjáték folyt, kevés lehetőséggel, a két kapus jól látta el a feladatát. A térfélcserét követően is megfelelő szintű játékot láthattak a nézők a gólra azonban majd félórát kellett várni. Ekkor Dávid egy kapu előtti kavarodásból talált be Krnács kapujába. A hátrányba kerülő szarvasiak az utolsó 10 percre minden mindegy alapon kitámadtak, azonban a lehetőségeiket nem sikerült gólra váltaniuk. A 90. percben egy szögletnél szinte minden mezőnyjátékosukkal támadásba lendültek, ebből azonban a hazaiak vezethettek kontrát, amit Ilyés révén eredményesen zártak, bebiztosítva ezzel sikerüket.

Szeptemberben a Körösladány és a Szarvas Magyar Kupa szereplése miatt maradt el a két csapat idegenbeli találkozója, amit szombaton kora délután pótolnak. A ladányiak Szénáson igyekeznek bebiztosítani az őszi elsőségüket, a szarvasiak pedig az Előre otthonában próbálkoznak megtartani vagy lehetőség esetén csökkenteni a meglévő kétpontos hátrányukat.

Brlázs István Gábor: – Nagyban befolyásolja a teljesítményünket, hogy kapunk-e az első csapat keretéből kimaradókat. Ami biztosnak látszik, hogy a sérüléséből visszatérő Pilán Márkó – ahogy egy hete az Orosháza ellen is – ismét játszani fog a csapatunkban. A Körösladány valószínűleg megnyeri a nagyszénási mérkőzését és ezzel együtt az őszi szezont is. Nekünk már így is tetemes a hátrányunk velük szemben, de hogy ne szakadjunk le még jobban, nyernünk kellene. A Szarvas kifejezetten jó csapat, a bajnokságért játszik. Sajnos vannak sérültjeink, így Pusztai András és Styecz Bence is, vagyis nem a legjobbak az előjelek.

Somogyi János Péter: – Tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz a Békéscsaba elleni, mert fiataljaik nagyon ügyesek. Az kérdés, hogy kiket kapnak az NB II-es keretükből, így nekünk ehhez is alkalmazkodnunk kell. Vagy játsszuk a saját játékunkat, vagy védekezőbb felfogásban futballozunk. Pontban, pontokban gondolkozunk, mert nem akarunk nagyon leszakadni a Körösladánytól.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/721922808293441/