Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 164 másodperc.

Megyei I. osztály 2018/2019. 25. forduló (rájátszás 3.)

Békéscsaba 1912 Előre II. – Szarvasi FC

2-1 (0-1)

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Időpont: 2019. április 13. (szombat) 16:30 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Tihanyi Gábor

Asszisztensek: Kócsó Tibor Zsolt, Szöllősi Ferenc

Békéscsaba: Baráth Bence, Bán Benedek, Nyéki Boldizsár, Fodor Zsombor, Balog Zsolt, Borbély Zsombor, Pusztai András, Gigacz Ákos Lázár, Zsilinszki Martin, Varga Tamás Károly, Kmetykó Márk. Cserék: Huszár Dominik, Tóth Dániel, Kovács Tamás.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Szarvas: Lévai Balázs, Murvai Dávid, Polonszki Patrik, Zima Dániel, Kiri Bence, Furár Róbert Tibor, Bakró Géza Attila, Sztojka Ádám, Medvegy Ákos Martin, Takács János Dávid, Szikora Milán. Cserék: Kasik Viktor, Viszkok Dániel, Klimaj Zoltán, Magyar Martin Pál, Kukovecz Dániel, Körösfalvi Kristóf.
Vezetőedző: Rétes Pál

Gólszerzők: Sztojka Ádám (22. perc), Varga Tamás Károly (68. perc), Tóth Dániel (74. perc).

Sárga lapok: Bán Benedek (49. perc), Polonszki Patrik (52. perc), Szikora Milán (55. perc), Tóth Dániel (64. perc), Zsilinszki Martin (83. perc), Borbély Zsombor (89. perc).

A lila-fehérek nagyot finiseltek a második félidőben, mivel addig a Körös-parti alakulat állt jobban, de öt percen belül fordult a kocka Varga Tamás és a rutinos Tóth Dániel eredményességével. Mivel a Körösladány csak döntetlent produkált a fordulóban, ezért az Előre átvette a vezetést a felsőházi tabellán.

[tz_plusgallery id=”31″]

Fotók: Erdős Csaba

A rájátszás harmadik köre kerül porondra szombaton, a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A program fókuszában a kondorosi felsőházi rangadó áll, melynek a végeredménye arra hivatott válasszal szolgálni, hogy újból háromesélyessé válik az aranycsata, avagy a házigazdák időszakosan kiszállnak abból.

A csabai fiatalok az orosházi döntetlent követően hármasával gyűjtik a pontokat, ennek hozadékaként ott toporognak a tabella élén álló Körösladány mögött. Amennyiben sikerül legyőzniük a Szarvast is, abban az esetben – kondorosi segítséggel – akár a vezetést is átvehetik.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/398809047335868/