Békéscsaba 1912 Előre II. – Paksi FC II.

paksi_fc_150

NB III. Közép csoport 2016/2017. 12. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Paksi FC II.

2-3 (1-2)

Időpont: 2016. november 9. (szerda) 13:30 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Bana Gergely

Asszisztensek: Kovács Gábor, Csóra Szabolcs

A mérkőzés megtekintése ingyenes!

A mérkőzésről Facebook oldalunk vonatkozó Esemény rovatában élőben tudósítunk.

Békéscsaba: Mursits Roland, Kmetykó Kevin, Fehér Zsolt, Babinyecz Balázs, Láza Dévald Márk, Pilán Márkó, Kálmán Szilárd, Takács Péter, Kun László Dávid, Ihrig-Farkas Sebestyén, Tóth Dániel. Cserék: Baráth Bemce, Mácsai László, Tórh Gergő Attila, Konyecsni Zoltán, Oláh László Dávid, Takács János Dávid, Vozár Dávid.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Paks: Rácz Gergő, Rácz Zsolt, Nagy Ádám István, Bagó Patrik, Hanol Milán, Kesztyűs Barna, Simon Márk, Zachán Péter, Szakály Dénes, Jelena Richárd, Vernes Richárd. Cserék: Pámer Krisztián, Kesztyűs Máté, Luczek Roland, Salacz Attila, Vlasics Dániel.
Vezetőedző: Osztermájer Gábor

Gólszerzők: Jelena Richárd (14. perc), Simon Márk (20. perc), Tóth Dániel (43. perc), Takács Péter (65. perc), Zachán Péter (81. perc).

Sárgalap: Kálmán Szilárd (27. perc), Ihrig-Farkas Sebestyén (31. perc).

line_purple

Szenti Zoltán: – Úgy gondolom, hogy függetlenül a végeredménytől nagyon jó mérkőzést játszottunk. Több NB I-es és NB II-es visszajátszót is láthattunk a pályán, sajnos ezen a napon gyakorlatilag a Paks háromszor rúgott kapura és háromszor talált be. Ilyen passzban vagyunk, minden kifelé jön. Dolgozunk tovább és szeretnénk még az idén legalább hat pontot szerezni, hogy maradjon esélyünk a bennmaradásra.

Osztermájer Gábor: – Meglátszott, hogy az úgynevezett kettes csapatok jászottak, az összeállítás is mindkét oldalon jobb volt, mint a megszokott. Szervezett, jó focit láthattunk mindkét együttestől – az első részben előnyre tettünk szert, de nem sikerült a félidőt kihúznunk kapott gól nélkül, így a második játékrészre is nyílt maradt a mérkőzés. Aztán egy könnyen befújt büntetőből egyenlített a hazai csapat, így mozgósítanunk kellett a tartalékokat. Úgy érzem, hogy megérdemelten győztünk – attól függetlenül, hogy a harmadik gólt egy szerencsésen megpattanó lövésből szereztük. Türelmesen játszottunk és megvártuk, hogy hol lehet beütni a labdát – nyilván ebből adódik, hogy védekezésben ezúttal vékonyabbak voltunk, de a három elöl játszó labdarúgónk hozta a tőlük elvárható teljesítményt. Minden csapatnak megvannak a céljai, így nekünk is – szeretnénk a hátralévő négy mérkőzésből még legalább kettőt megnyerni és ha a hatodik hely körül tudnánk fordulni, elégedett lennék.

line_purple

A 12. fordulóból – az időjárás miatt – elmaradt mérkőzéssel, ezúttal hétközben folytatódik második csapatunk számára a bajnokság, amikor újra a Paksi FC csapatát látjuk vendégül.

Bár az időjárás ezúttal sem túl kegyes a résztvevő felek számára – azért bízunk benne, hogy nem lesz akadálya a lebonyolításnak. Vendégeink igen jó sorozatban vannak, hiszen az utóbbi négy mérkőzésüket megnyerték. A Tolna megyeiek 13 lejátszott mérkőzés után a táblázat 8. pozícióját foglalják el, mérlegük 6 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség – mellyel összesen 21 bajnoki egységet gyűjtöttek. Az eddig foghíjas létszámban és igen szűk cserepaddal szereplő Békéscsabának még nem sikerült előrébb lépnie, így aztán igen nagy szükség lenne egy újabb reményt keltő teljesítményre.

Szenti Zoltán: – Úgy néz ki, hogy lényegesen erősebb csapatot tudunk pályára küldeni, mint legutóbb Pécsett – amire szükség is lesz, hiszen élvonalbeli forduló híján várhatóan ellenfelünk is komolyan veszi majd a párharcot. Mursits, Pilán, Fehér, Takács, Kálmán, Tóth és Ihrig-Farkas játszik vissza, és biztos vagyok benne, hogy a srácok odateszik magukat – hiszen számukra is fontos, hogy tétmérkőzésen jussanak játéklehetőséghez. Talány viszont számomra, hogy Csertői Aurél kiket bocsát majd Osztermájer Gábor kollégám rendelkezésére az élvonalbeli együttes tagjai közül. Mindentől függetlenül szeretnénk egy jó mérkőzést játszani és megszerezni második győzelmünket. Számunkra az elsődleges cél, hogy jövőre egy-két játékost feladjunk az első keretbe, amire látok is reményt. Emellett igyekeznünk kell minél több pontot gyűjteni, hogy a tavaszra maradjon esélyünk a bennmaradásra.

line_purple

Élő tudósítás Fotók Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1229710903759973/