Békéscsaba 1912 Előre II. – OMTK-ULE 1913

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 197 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 14. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – OMTK-ULE 1913

10-0 (8-0)

Időpont: 2019. november 16. (szombat) 13:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Jakab József

Asszisztensek: Sechna Gábor, Korbely Péter Szabolcs

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Dávid Zoltán Gergő, Styecz Bence, Mácsai László, Balog Zsolt, Kasik Ákos, Ilyés Tamás, Bán Benedek, Pilán Márkó, Szabó Zsombor, Burai Erik Csaba. Cserék: Molnár János, Gigacz Ákos Lázár, Csicsely János, Nagy Szabolcs.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

OMTK: Lévai Balázs, Fehér Bence György, Dajcs György, Deli Lajos Patrik, Kasuba Dániel, Harangozó Krisztián István, Barna Márton, Takács Márk Csaba, Szabó Norbert, Simon Róbert, Kukovecz Dániel. Cserék: Tóth Krisztián, Selmeczy Kevin, Bónus Ádám, Dudás Patrik.
Vezetőedző: Buza Barnabás

Gólszerzők: Balog Zsolt (11. és 43. perc), Ilyés Tamás (13., 22., 24., és 25., perc), Pilán Márkó (34. perc), Burai Erik Csaba ( 45. és 56. perc), Dajcs György (67. perc).

Sárga lapok: Barna Márton (16. perc), Bán Benedek (23. perc), Mácsai László (38. perc), Szabó Zsombor (40. perc), Dajcs György (53. perc), Styecz Bence (61. perc), Pilán Márkó (86. perc).

Az évadzáró forduló kerül terítékre szombaton a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A hétvége slágermeccsét a harmadik helyezett Gyula vívja a listavezető Körösladánnyal. A hazaiak számára a dobogón-, a vendégek szemszögéből nézve pedig az élen maradás, kedvezőbb esetben pedig az őszi bajnoki elsőség bebiztosítása lesz a tét. A további üldözők közül a Szeghalom és az Előre II. hazai környezetben szerepel, a Szarvas viszont idegenben lép pályára.

Brlázs István Gábor: – Az elmúlt mérkőzéseken nem úgy jöttek az eredmények, ahogy szerettük volna. Bár Szarvason sem játszottunk rosszul, a sorsdöntő pillanatokban nem tudtunk gólt rúgni és a védelmünk sem volt annyira stabil. Mivel az NB II-es csapat nem játszik ezen a hétvégén, ezért egy-két játékos érkezhet a keretből. Igyekszünk élni is a lehetőséggel, nagy szükségünk van a három pontra, mert szeretnénk csökkenteni a hátrányunkat az előttünk álló csapatokkal szemben.

Buza Barnabás: – Nagyon örülünk annak, hogy végre nyertünk és nem is érdemtelenül. Benne volt ez a csapatban, de még nem jött vissza az amit a bajnokság során az utolsó pillanatokban veszítettünk el. Egy nagyon fiatal csapathoz látogatunk, amely egy rosszabb periódusát éli. Jó lenne a három pontot begyűjteni, mert azzal mindenképpen jobb szájízzel zárhatnánk a szezont. Akadnak majd hiányzóink, hiszen Péli Tamásra munkahelyi elfoglaltsága miatt nem számíthatunk és vannak sérültjeink-betegeink is, emiatt csak a mérkőzés napján tudom meg, hogy kire számíthatok konkrétan.

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/404804790401827/