Békéscsaba 1912 Előre II. – Nagyszénás SE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 272 másodperc.

Megyei I. osztály 2019/2020. 8. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Nagyszénás SE

4-0 (1-0)

Időpont: 2019. október 4. (péntek) 19:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Bakos József

Asszisztensek: Belanka Zsolt Péter, Baranya Tamás

Békéscsaba: Nagy Szabolcs, Mácsai László, Dávid Zoltán Gergő, Kmetykó Márk, Molnár János, Balog Zsolt, Kasik Ákos, Ilyés Tamás, Gigacz Ákos Lázár, Bán Benedek, Váradi Ádám. Cserék: Czinanó Antal Áron, Bukor Zoltán Márk, Körömi Zoltán, Csicsely János, Szabó Zsombor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Nagyszénás: Bordás Sándor Rafael, Godár György, Zábrák Zoltán, Nyéki Boldizsár, Borgulya Tamás, Libor Gergő, Miszlai László, Rafaj Patrik, Vili Máté, Márk Ádám Tibor. Cserék: Simon Tibor Boldizsár, Kajtár István, Vincze Alex, Szilágyi Henrik, Blaskó Péter.
Edző: Tasi Róbert

Gólszerzők: Ilyés Tamás (45., 89. és 90. perc), Szabó Zsombor (47. perc).

Sárga lapok: Rafaj Patrik, (26. perc), Libor Gergő (28. perc), Balog Zsolt (37. perc), Zabrák Zoltán (56. perc), Kmetykó Márk (58. perc), Bán Benedek (67. perc).

A papírformának megfelelően, hazai győzelemmel kezdődött pénteken este a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulója. A 4-es Honvéd utcában az esélyesebb Előre II. csapata 4-0 arányban győzte le a továbbra is nyeretlen Nagyszénást.

Az első félidő pedig nem úgy indult, hogy ilyen magabiztosan nyerhetnek a hazaiak. Az első félidőben ugyanis nem igazán találták saját játékukat, ellenben a Szénás két nagy lehetőséget is kihagyott. A félidő végén így is előnyhöz jutott a lila-fehér gárda Ilyés egyéni akciója végén, akit nem mert szabálytalanul szerelni az ekkor már sárga lappal rendelkező Rafaj.

A szünet után jött második gyors hazai gól sem ingatta meg teljesen a látogatókat. A mezőnyben egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, helyzeteik is akadtak, de újabb gólt egyik fél sem tudott elérni. Egészen a találkozó végéig, amikor már kihagyott a vendégek védelme, amit Ilyés gyors egymást követően kétszer büntetett.

Győzelmével az Előre pillanatnyilag a tabella élére állt, a Szénásiak pedig érthetően nem tudtak elmozdulni a sereghajtó pozícióból.

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Már pénteken este elkezdődik Békéscsabán a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulója. Az Előre második együttese villanyfény mellett fogadja Szénást az őszi nyitány visszavágóján. A Szarvas–Gyula rangadót és a Körösladány–Szeghalom szomszédvári derbit szombaton délután vívják, Orosházán pedig ugyancsak esti meccsen zárják a fordulót.

Brlázs István Gábor: – Van törleszteni valónk a Nagyszénás ellen, hiszen az első körben már egy megnyert mérkőzésen veszítettünk el két pontot. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak negyvenöt percig koncentráljunk. A Nagyszénás vissza fog állni, s úgy próbál majd kontrákat vezetni. Nem lesz gólzápor, mint egy hete Orosházán, meg kell küzdenünk az első gólért. „Ellenfelünk” lehet még a héten zajló Garabonciás Napok is, de bízom benne, hogy a játékosok megfelelően állnak a dolgokhoz.

Tasi Róbert: – Szebb eredményt szeretnénk elérni, mint legutóbb Szarvason, ahol az első félidőben még tíz emberrel is jól játszottunk. Sajnos a szünet előtt kapott harmadik gól megpecsételte a sorsunkat. Ahhoz, hogy ne járjunk így péntek este is, mindenképpen tizenegyen kell befejeznünk a mérkőzést, hiszen a csabaiak nagyon szervezettek és gyorsak. Láttam őket Orosházán, rendkívül hatékony támadójátékot nyújtottak, éppen ezért jól meg kell szerveznünk a védekezésünket, hogy lehessen pontszerzési esélyünk. Az őszi nyitányon éppen ellenük bizonyítottuk, hogy nincs lehetetlen, az akkori eredménnyel most is kiegyeznénk. Juhász Norbert sérülés, Nagy Szabolcs Dávid eltiltás miatt hagyja ki a mérkőzést, Miszlai László játéka pedig kérdéses.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/359377041607637/