Békéscsaba 1912 Előre II. – DVSC II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 230 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2022/2023. 10. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – DVSC II.

5-1 (1-0)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. szeptember 28. (szerda) 16:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Dobai János

Asszisztensek: Molnár Alex, Juhász Bálint

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Zahorán Áron, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Balla Mátyás, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Sipos Gábor, Oláh Ákos, Szabó Csaba, Izing Martin Ferenc. Cserék: Zábráczki Szabolcs László, Bacsa Krisztián, Sipaki Patrik Martin, Mágocsi Bence, Komáromi Csongor, Rajsli Tamás, Csák Albert, Marik Soma. Átlagéletkor: 20 év.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

DVSC: Lisztes Bence, Szabó Kornél Sándor, Tordai Balázs, Sárosi Norbert, Loukili Karim, Farkas Tamás, Takács Bence, Rácz Balázs, Fábián Bence, Bökönyi Adrián, Pinte Krisztián Milán. Cserék: Csernely Márton, Füzfői Márk, Tóth Balázs, Batai Tamás, Sustyák Bálint János, Zahuczky Botond, Horváth-Gaudi Attila, Ter-Mkrtchyan Erik, Cibla Flórián. Átlagéletkor: 19 év.
Vezetőedző: Máté Péter

 Gólszerzők: Oláh Ákos (5. perc), Pap Szabolcs (38. perc), Bónus Marcell (75. perc), Marik Soma (83. perc), Izing Martin Ferenc (86. perc), Sárosi Norbert (92. perc).

  Sárga lapok: Szabó Kornél Sándor (21. perc), Pinte Krisztián Milán (34. perc), Izing Martin Ferenc (35. perc), Tóth Alexander Máriusz (63. perc), Trescsula Máté (87. perc).

 Piros lap: Kornél Sándor (74. perc).

Nézőszám: 120

Megszerezte a szezonban második győzelmét is harmadosztályú együttesünk és a hétközi mérkőzésen kifejezetten határozott és kulturált játékot mutatott be.

Bátor támadójátékkal kezdett az Előre és egy hosszú mélységi passzból Oláh Ákos már az 5. percben megszerezte a vezetést (1-0). A folytatásban is veszélyesebbek voltak a nagy kedvvel játszó Lilák, de azért Tóth kapusnak is akadtak jó ütemű beavatkozásai. Összességében azonban nem ez volt a jellemző, hiszen a vendégek alapvetően védekezésre szorultak. A félidő közepén kezezés miatt büntetőhöz jutott a hazai gárda, Izing viszont nem tudta értékesíteni a tizenegyest. A 38. percben így is növelni tudta előnyét a Békéscsaba. Oláh Ákos ezúttal az előkészítésből vette ki a részét, a bal szélről pontosan gurított a középen érkező Pap Szabolcs elé, aki 8 méterről helyezett a kapuba (2-0).

A cserék hatására bátrabban kezdte a második félidőt a Loki, lehetőségeik is adódtak, de Tóth kapuson nem tudtak kifogni. A jól játszó hazaiak is sok gondot okoztak a vendégek számára és fokozatosan vették vissza a játék irányítását. A 75. percben végleg megpecsételődött a DVSC sorsa, miután Szabót kiállították, a 17 méteres szabadrúgást pedig Bónus a jobb sarokba csavarta (3-0). A végjátékban Marik és Izing is mattolta Lisztes kapust, míg a piros-fehérek a mérkőzés hosszabbításában szépítettek (5-1).

Nagy Sándor: – Gratulálok a csapatnak! Az öltözőben is elmondtam, ha egymásért is küzdünk és mindenki teszi a dolgát, akkor annak az eredményben is tükröződnie kell. Ma látszott a srácokon, hogy mindent alárendelnek a sikerért, így ennek jutalma lett a megérdemelt győzelem.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/600057968302268

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: