Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 251 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2021/2022. 27. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka

3-2 (0-2)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ! HÖLGYEK SZÁMÁRA INGYENES!

Időpont: 2022. március 9. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Antal Péter

Asszisztensek: Tőkés Róbert, Szilágyi Norbert

Tartalék játékvezető: Katona Balázs

Békéscsaba: Winter Dániel, Farkas Márk, Lukács Raymond Barna, Nikola Pantovic, Bor Dávid Ferenc, Váradi Ádám, Fazekas Lóránt, Albert István, Tóth Dániel, Hodonicki Márk, Bora György. Cserék: Krnács Richárd, Gránicz Patrik, Szabó Péter, Máris Dominik, Ilyés Tamás, Mikló Roland, Babinyecz Balázs, Sipos Gábor, Farkas Botond Gergő, Horváth Péter, Puskás Gábor Sándor.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Ajka: Horváth Dániel Márk, Kenderes Zoltán, Csemer Gyula, Heffler Tibor, Csizmadia Zoltán, Tóth Gergely Csaba, Tajthy Tamás, Szarka Ákos, Szűcs Kristóf, Lehoczky Roland Patrik, Tar Zsolt. Cserék: Balogh Márton, Szabados István, Dragoner Dávid Filip, Berzsenyi Kevin, Vogyicska Bálint, Présinger Ádám, Görgényi Dávid, Sejben Viktor, Murka Benedek, Vizler László Tamás, Stoiacovici Dávid Tibor, Doncecz Levente.
Vezetőedző: Kis Károly

 Gólszerzők: Szarka Ákos (23. perc), Csizmadia Zoltán (33. perc), Hodonicki Márk (66. perc), Lukács Raymond Barna (80. és 92. perc).

 Sárga lapok: Albert István (22. perc), Tóth Gergely Csaba (30. perc), Farkas Márk (54. perc), Máris Dominik (60. perc), Sipos Gábor (64. perc), Lukács Raymond (72. perc), Tajthy Tamás (90. perc).

Nézőszám: 350

A mérkőzés első helyzete a fehér mezes Veszprém megyeiek előtt adódott, a 16. percben Heffler Tibor szabadrúgását a hazai hálóőr szögletre tolta, majd pár másodperccel később a sarokrúgás is veszélyesnek bizonyult: Szarka Ákos 13 méterről lőhetett, de Winter Dániel bravúrral hárított. Hét perccel később azonban már a csabaiak kapusa is tehetetlen maradt, Szarka Ákos megszerezte a vezetést az Ajkának (0-1). A Békéscsaba a 28. percben veszélyeztetett először, Nikola Pantovic beadására Lukács Raymond érkezett, a fejest azonban Horváth Dániel védte. A 33. percben megduplázta előnyét a vendég együttes: egy jól kidolgozott akció végén Csizmadia Zoltán lőtt a csabaiak kapujába (0-2). A félidő utolsó helyzetét a házigazda jegyezte, Nikola Pantovic szögletét Tóth Dániel bólintotta a vendég kapu fölé.

Fotó: Imre György

A fordulást követően is a fehér mezes vendégek voltak aktívabbak. A 49. percben Csizmadia Zoltán ugrott ki a csabai védők közül, beadására Szarka Ákos érkezett, de a visszazáró Farkas Márk szögletre tisztázott. Három perccel később egy szabadrúgás variáció után, Tar Zsolt került tiszta helyzetbe, azonban lövése a kapu fölé ment. A Békéscsaba az 54. percben jutott el helyzetig, amikor egy sarokrúgást követően Tóth Dániel fejelt, de a vendégek kapusa megfogta a próbálkozást. Szinte a semmiből érkezett a csabai szépítő találat: a 65. percben Hodonicki Márk talált be az ajkaiak kapujába (1-2). Eseménytelen negyedórát követően ismételten szinte semmi előjel nélkül összejött a békéscsabai egyenlítés: Nikola Pantovic és Lukács Raymond összjátékát követően utóbbi lőtt újabb gólt a vendégeknek (2-2). A játékvezető három percet hosszabbított a találkozón, amelynek első percében újabb gól született: Lukács Raymond volt ismét eredményes (3-2). A támadó 15. bajnoki találatával kétgólos hátrányt dolgozott le a Békéscsaba és 3-2-re megnyerte a mérkőzést!

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/282002104038857

Élő tudósítás Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: