Békéscsaba 1912 Előre – ASU Poli Timisoara

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 300 másodperc.

poli_timisoara_150

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre (vegyes) – ASU Poli Timisoara

0-0 (0-0)

Időpont: 2016. július 5. (kedd) 18:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Csonka Bence

Asszisztensek: Viczián Mátyás, Flinta Zoltán

A mérkőzés megtekintése ingyenes!

line_purple

Békéscsaba: Máthé Gábor (12), Bényei Balázs (4), Fehér Zsolt (15), Kelemen Dávid (30), Fabio Nascimento de Oliveira (2), Ihrig-Farkas Sebestyén (22), Spitzmüller István (10), Takács Péter (9), Nagy István (17), Birtalan Botond (24), Urbin Péter (13). Cserék: Baráth Bence (98), Pilán Márkó (20), Huszár Gergő (23), Koszó Balázs (5), Juhász György (21), Szélpál Norbert (28), Bagi István (18), Gránicz Patrik (14), Kálmán Szilárd (88), Tóth Dániel (25), Szalai Dániel (7), Beszterczei Attila (24).
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Timisoara: Mitrea Alexandru, Stefanovici Branimir (2), Telescu Laurentiu (4), Todorov Miodrag (5), Ghinescu Razvan (10), Bilia Danut (3), Stancu Madalin (8), Teut Artur (26), Baban Denis (22), Peter Patrick (16), Blanaru Stefan (25). Cserék: Constantinescu Alin, Birau Alexandru (7), Galan Cristian (21), Marin Marius (27), Taub Alexandru (13), Constantinescu Dan (24), Giuricici Marco (11), Tugui Andrei (26), Batauta Catalin (9), Nita Patrick (14).
Vezetőedző: Sorin Brindescu

Tempós mérkőzést játszottak a hét masodik napjának délutánján a résztvevő felek. Zoran Spisljak rögtön a meccs után össze is hívta labdarúgóit és elégedettségét fejezte ki. Sokkal agilisabban és precízebben játszott a társaság, mint Debrecenben – jó látni, hogy napról-napra egyre jobban összeszokik a társaság és a teljesítmény is fokozódik. A gól azonban ezúttal is elmaradt.

Az első hatvan percet az első sor hozta le, úgy hogy gyakorlatilag ziccerig sem jutott a román csapat. Bő tíz percet kellett várni az első helyzetre, amikor Takács előtt adódott lehetőség, de lefülelték. Majd a 16. percben Nagy István tüzelt 18 méterről, nem sok kellett az üdvösséghez. A 28. percben ivószünetet rendelt el a spori, majd rövid szusszanás után ismét egymásnak feszültek a csapatok. A 38. percben Birtalan forintos labdát passzolt Urbinnak, sajnos fölé ment a befejezés. A félidő hajrájában ismét Takács pillanatai következtek, egy távoli bombája a kapufáról kifelé pattant, így gólnélküli döntetlennel mehettek pihenőre a játékosok.

A második játékrész elejét érezhetően megpróbálták megnyomni a vendégek és némileg a kapunk előtt ragadtunk. Előbb Batauta Catalin, majd Taub Alexandru próbálkozott, de a lila-fehér védelem jól működött – Bényei és Ihrig-Farkas többször is határozottan lépett közbe. A 61. percben érkezett a teljes második sor, így újult erővel rohamozhattunk. Kálmán, majd Szélpál és a 77. percben Szalai helyett beállt Gránicz is helyzetbe került. A mérkőzés vége felé beszorírottuk a temesváriakat és a fiataloknak majdnem sikerült gólra váltani a lehetőségeket: Beszterczei és Pilán is ziccerbe került, de az eredmény ennek ellenére sem változott. Folytatás egészen pontosan két nap múlva, ezúttal a 4-es Honvéd utcában.

Zoran Spisljak: – Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, teljes sorcserével: az első sor 60 percet, a második pedig félórát volt a pályán. Mind a két csapat megpróbálta odatenni magát, szerintem ez nekünk sikerült jobban, hiszen sok helyzetet alakítottunk ki. Labdarúgóink teljesítményét mértük a meccsen és az elemzés után újabb fontos adatokhoz jutunk, de az szemmel is jól látszott, ha még frissebbek és agresszívebbek tudunk lenni, akkor el fogjuk érni a célunkat. A mai napon ez az eredmény reálisnak mondható, elégedett vagyok a srácokkal.

line_purple

line_purple

Fotók

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
http://www.facebook.com/events/1722261638042720/