Békéscsaba 1912 Előre II. – Termálfürdő FC Tiszaújváros

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 282 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2022/2023. 5. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Termálfürdő FC Tiszaújváros

1-5 (1-4)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. augusztus 21. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Szabó Péter

Asszisztensek: Kövér Tamás, Aczél Tibor

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Balla Mátyás, Cservenák Csaba, Bor Dávid Ferenc, Bónus Marcell, Babinyecz Balázs, Szabó Zsombor, Mágocsi Bence, Szalai Dániel. Cserék: Orvos László, Zahorán Áron, Bacsa Krisztián, Kovács Zsombor, Boros Tamás, Csák Albert, Komáromi Csongor, Rajsli Tamás. Átlagéletkor: 19 év.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Tiszaújváros: Tóth Csaba, Kundrák Adrián, Gelsi László, Bussy Dávid, Vitelki Balázs, Tóth Simon, Lőrincz Patrik Márton, Páll Zsombor, Nagy Dávid Balázs, Nagy Péter, Valkay Richárd. Cserék: Galambvári Gergő, Bocsi Patrik, Lehóczki Balázs, Kiss Bence János, Sebestyén Dávid, Illés Dávid, Erős Tibor, Gönczi Sándor. Átlagéletkor: 23 év.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

 Gólszerzők: Páll Zsombor (8. és 15. perc), Nagy Dávid Balázs (25. perc). Vitelki Balázs (35. perc), Pap Szabolcs (43. perc), Nagy Dávid Balázs (61. perc).

 Sárga lapok: Szabó Zsombor (54. perc), Babinyecz Balázs (60.perc), Bor Dávid Ferenc (62. perc), Kundrák Adrián (71. perc), Trescsula Máté (72. perc), Gönczi Sándor (82. perc).

Nézőszám: 80

Továbbra sem akar összejönni a pontszerzés második csapatunk számára, ami különösen azért fájdalmas, mert játékban gyakorlatilag nem maradunk el ellenfeleinktől. Ennek ellenére valami nem kerek, hiányzik egy vagy több fogaskerék a rendszerből, így aztán sorban jönnek a vereségek, mint a mai napon is.

Már a 8. percben átkerült a labda csabai gólvonalon, még ha a hálóval nem is találkozott. Egy bal oldali szögletnél Páll fejelte le az ötösön belül a bizonytalanul mozduló Tóth Alexandert, az egyik védőtárs pedig már csak bentről tudta kikanalazni a labdát (0-1). A 15. percben ugyanez a jelenet játszódott le, ám ezúttal Páll a rövid sarokból csúsztatott a hosszúba (0-2). Az elkerülhető gólok visszavetették az Előrét és ezzel párhuzamosan felhozták a vendégcsapatot. Az újvárosiak előszeretettel tesztelték a csabai portást az élesen kapu elé ívelt labdákkal, így született meg a harmadik találatuk is a 25. percben. Egy jobb oldali szöglet után, a hosszún helyezkedő Nagy Dávid fejelt a hazai kapuba (0-3). Teljes volt a tanácstalanság az Előre hátsó alakzatában, pedig ott ezúttal sem a rutintalan fiatalok kaptak helyet, ezért is volt érthetetlen az átjáróháznak nevezhető védelem. Jött is a negyedik újvárosi találat, melyet sakk-mattra játszottak a látogatók a 35. percben (0-4). A hazaiak egyetlen valamire való akciója is gólt eredményezett a félidő végén, amikor egy jobbról középre tett labdát Pap Szabolcs lőtt kapásból a tizenegyes pontról a bal sarokba – ami szép, az szép (1-4).

Szünet után összeszedettebb lett a hazaiak játéka, mégis ők kaptak újabb gólt negyedóra múltán, mert a játékvezető vélhetően Babinyecznél látott kezezést egy középre adásnál, a büntetőt pedig Nagy Dávid belőtte (1-5). A vendégek a folytatásban tartották az eredményt és próbálták csírájában elfojtani a csabai próbálkozásokat. A baj nem járt egyedül, hiszen a 77. percben Boros Tamás rosszul fogott talajt és a válla kimozdult a helyéből, elsősegélyben kellett részesíteni, majd kórházba szállították. Bízunk a gyors felépülésben és hogy nem szenvedett súlyosabb sérülést! Kitartást kívánunk!

Nagy Sándor: – Adtunk egy félidőnyi előnyt a Tiszaújvárosnak, amely kihasználta a hibáinkat. Tudtuk, hogy a pontrúgások az erősségük, készültünk rá, mégis ezekből kaptunk elkerülhető gólokat. Fel kell nőniük játékosainknak a harmadosztályú szinthez!

Összességében a taktikailag érettebb játékot nyújtó Tiszaújváros, ilyen arányban is megérdemelten nyerte a találkozót.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2237646309749322

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: