Békéscsaba 1912 Előre – Aqvital FC Csákvár

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 263 másodperc.

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 31. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Aqvital FC Csákvár

1-1 (1-0)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. április 7. (szerda) 18:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Takács János

Asszisztensek: Horváth Róbert, Punyi Gyula

Tartalék játékvezető: Veizer Roland

Békéscsaba: Krnács Richárd, Nagy Sándor, Kitl Miklós, Szabó Péter, Máris Dominik, Király Patrik, Babinyecz Balázs, Hodonicki Márk, Bora György, Horváth Péter, Paudits Patrik. Cserék: Laky László, Farkas Márk, Mészáros Márk, Kovács Ádám Tibor, Lukács Raymond Barna, Tóth Péter, Styecz Bence, Kasik Ákos.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

Csákvár: Markek Tamás, Mim Gergely, Kocsis Bence Máté, Mészáros Dávid, Major Gergő György, Csató Martin, Albert István, Baracskai Roland, Posztobányi Patrik, Madarász Márk, László Noel. Cserék: Zelizi Patrik, Meszlényi Ábel Benjamin, Tányéros Ádám, Ganbold Ganbayar, Nándori Botond, Daru Bence, Vörös Tamás, Kun Gergő.
Vezetőedző: Visinka Ede

 Gólszerzők: Csató Martin – öngól (36. perc ), Madarász Márk (81. perc).

 Sárga lap: Posztobányi Patrik (35. perc), Babinyecz Balázs (68. perc), Krnács Richárd (77. perc).

36. perc: Kitl tologatta a labdát a jobb oldalon, gyönyörűen adott be, Paudits már várta a játékszert, ám az előtte álló védő, Csató Martin látványos mozdulattal a saját kapujába lőtt, 1–0.

81. perc: Albert indította a bal szélen Kocsist, aki mintaszerűen adott középre, Madarász pedig 7 méterről a kapu közepébe passzolt, 1–1.

A békéscsabaiak léptek fel támadólag, húsz perc alatt három nagyobb helyzetet is kidolgoztak. A csákváriak egy-egy veszélyes akcióval azért jelezték, hogy nem szeretnének pont,vagy pontok nélkül hazatérni. A hazaiak játszottak fölényben, de mégis némiképp váratlanul szereztek vezetést, melyhez a saját kapujába betaláló csákvári Csató Martin nyújtott hathatós segítséget.

Harapós Csákvár folytatta a játékot a második félidőben. A szünetben két poszton is változtatott Visinka Ede és mindkét cserejátékos, Ganbayar és Daru is nagyon aktívnak bizonyult. A második 45 percben szinte végig a csabai térfélen tartózkodtak a csapatok, a Csákvár egymás után dolgozta ki a helyzeteit, fölénye a hajrában góllá érett. A lila-fehérek ezután megpróbálták megszerezni a győztes gólt, de későn eszméltek, a vége 1–1-es eldöntetlen lett.

Visinka Ede: – Tudtuk, hogy a Békéscsaba jó csapat, tele jó egyéniséggel és az első félidőben nem nagyon találtuk a fogást rajtuk. Megúsztunk pár szituációt, de sajnos jött az az öngól, ami benne van a játékban. Nagyon büszke vagyok a csapatomra. A második félidőben már csak egy együttes volt a pályán. A sors igazságtalansága lett volna, ha nem egyenlítünk ki.

Preisinger Sándor: – Az első félidőben domináltunk, sok helyzetünk volt, de sajnos nekünk mindig kell öt-hat olyan helyzet, amiből gólt tudunk rúgni. Szerencsére most megelőzött minket az ellenfél és ők rúgták be a mi helyzetünket. Keresem az okokat, hogy a második félidőben miért fordult ekkorát a meccs, mert csak nyomoztuk a labdát és nem nagyon tudtunk kijönni ebből az apátiából. Sebességben mintha visszavettünk volna és mindenki védte volna az előnyt, de nyilván nem ez volt a cél. A második felvonásban a Csákvár jobban játszott.

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/801274893816527

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Fotók Élő tudósítás

Információk

Jegyzőkönyv