100 százalék kell!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 162 másodperc.

Hétfőn délután Zoran Spisljak vezetőedzőnk – betegsége ellenére – eligazítást tartott első csapatunk tagjainak és a szakmai stábnak, ezzel megkezdődött a Lilák felkészülési programja a Balmazújváros elleni, hétvégi bajnokira.

Mesterünk minősítve a ceglédi teljesítményt, elmondta: – Mindenkinek ki kell lépnie a komfort-zónájából és akkor is a maximumot kell nyújtania, ha ez fáj! Ebben a kiegyensúlyozott mezőnyben nem elég elhinni, hogy a mérkőzést mi irányítjuk és egyszer csak hibázik az ellenfél, amelyből esetleg gólt tudunk elérni. A másik 19 csapatnak is ugyanaz a célja, mint nekünk és ezért mindenkitől a megfelelő teljesítményt várom el. Nem csak magatokért, hanem a klubért, az ott dolgozó személyzetért, a városért és a szurkolókért is játszotok. Szurkolóink elégedetlensége teljes mértékben érthető, hiszen az elmúlt hétvége egyáltalán nem tükrözi céljainkat és nem ezért dolgoztunk eddig. Tőlük ezúton is elnézést kérünk!

Zoran Spisljak a szigorú büntetések kiszabása után, további megszorításokat is kilátásba helyezett – ha a következő mérkőzéseken nem a számunkra megfelelő eredmények születnének.

Kedden délelőtt tréninggel, délután mérkőzés-elemzéssel, majd még egy edzéssel folytatódik a program. Szerdán kondicionális felkészülés, majd késő délután labdás foglalkozás vár labdarúgóinkra. A hét negyedik napján a szokásosnak nevezhető két pályás testedzés, pénteken pedig regenerálás és némi pihenő szerepel a recepten. Szombaton újabb videózás, majd fél hattól még egy tréning szerepel a tervben.

A Békéscsaba 1912 Előre – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Merkantil Bank NB II Liga bajnoki labdarúgó mérkőzés 2016. augusztus 7-én (vasárnap) 17:30 órakor kezdődik a Kórház utcai Stadionban.