Változhat a program?

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 101 másodperc.

Szerda délután sajtótájékoztatót tartott a Magyar Labdarúgó Szövetség. A rendezvényen többek között az is kiderült, hogy a válogatott március 26-án Horvátország ellen játszik felkészülési mérkőzést. Az is biztossá vált, hogy májusban is egy neves válogatott ellen lépünk pályára, viszont azt még nem árulták el, hogy pontosan ki lesz az ellenfél. Egy idegenbeli összecsapásra is sor fog kerülni, amellyel kapcsolatban egyelőre csak annyi biztos, hogy Európában lesz. A válogatott keret február 20-tól öt napon át készül Telkiben, majd március 20-tól ismét ott edzőtáborozik. Május 8-tól kéthetes összetartás lesz valószínűleg Ausztriában, 28 fővel. Az MK-döntőben (május 7.) érdekeltek később csatlakoznak majd a csapathoz.

Az OTP-Bank Liga előzetes programjára tekintve látható, hogy lesznek ütközések, amelyek nagy valószínűséggel – tekintettel a válogatott prioritására – időpont módosításokkal járhatnak: konkrétan a február 20-ra kiírt 21. forduló (Videoton FC – Békéscsaba 1912 Előre) és a február 27-re előirányzott 22. forduló (MTK-Budapest – Békéscsaba 1912 Előre). Szintén kérdéses lehet a március 19-én megrendezendő 26. forduló (Békéscsaba 1912 Előre – Újpest FC) időpontja is.

A február 13-án (szombaton) megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Ferencvárosi TC pontos kezdési időpontja még nem ismeretes. Megkeresésünkre azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az élő televíziós közvetítések nagy valószínűséggel a jövő héten kerülnek kijelölésre, így a soron következő 20. forduló mérkőzéseinek időpontjait ennek függvényében határozzák meg.