Újabb sportcsillag Békéscsabán

Sztárvendég: Király Gábor

Időpont: 2019. október 14. (hétfő) 18:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Időpont: 2019. október 15. (kedd) 10:00 óra

Helyszín: Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Tornaterem

Cím: 5600 Békéscsaba, Thurzó utca 33.

A Sportcsillagok Békéscsabán elnevezésű rendezvénysorozat keretein belül október 14-én Király Gábor érkezik Békéscsabára, aki 108 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt. A kapus-legendát október 14-én (hétfőn) 18:00 órától fogadjuk a Kórház utcai centerpályán, ahol az új lelátón motivációs foglalkozással és élménybeszámolókkal örvendezteti meg utánpótlás-korú labdarúgóinkat. Természetesen a rendezvény teljesen nyitott, tehát bárki ingyenesen találkozhat a helyszínen Király Gáborral, és közös fotókat is készíthet vagy akár aláírást is kérhet majd tőle, sőt ha minden a tervek szerint alakul, akkor a feltett kérdésekre is válaszol majd.

Gábor egyébként egy meglepetéssel is készül – amiről még mi sem tudunk részleteket!

Minden érdeklődőt, szimpatizánst szeretettel várunk!

A mackónadrágos kapus október 15-én (kedden) 10:00 órától a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tornatermében tapasztalatairól beszél, valamint európai élményeiről tart előadást. Ez a foglalkozás zárkörű, tehát kizárólag az iskola diákjai vehetnek rajta részt.

A kapus megjárta Európa legjobb ligáit, többek között a német- és angol bajnokságokban is a világ legjobb csatáraival kellett farkasszemet néznie.